Mă numesc Zuleyha – Episodul 35 (rezumat) – Finalul Sezonului 1

11,975

La vestea că Zuleyha este însărcinată, Demir și Hunkar au fost șocați dar au încercat să se comporte normal pentru ca cei din spital să nu observe reacția lor. Pe drumul spre casă Demir nu vorbește nimic cu Zuleyha.
Când ajung acasă, Zuleyha merge în camera ei și începe să plângă fiindcă nu își dorește să aibă copilul lui Demir.
Demir merge la ea și o acuză că l-a înșelat cu Yilmaz fiindcă altfel nu își poate explica cum a rămas însărcinată. Dealtfel, îi spune că el știa de la început că Adnan nu este fiul său fiindcă el nu poate avea copii. Demir scoate arma și vrea să o împuște iar Zuleyha îi strigă să o împuște fiindcă nu poate suporta gândul că a acuzat-o în felul acesta.
Hunkar discută cu Demir și încearcă să îl liniștească. Ea îi spune că are încredere în Zuleyha și îl sfătuiește să meargă la un alt medic pentru a face niște teste. Demir pleacă furios de acasă. Merge într-un loc retras și vrea să se împuște.
Până la urmă el se hotărăște să meargă la un medic la Istanbul. Se întoarce la fermă și îi spune lui Hunkar că dacă analizele vor dovedi că el poate avea copii atunci îi va cere iertare lui Zuleyha, în caz contrar îi va împușca pe amândoi.

Yilmaz este foarte afectat când aude că Zuleyha este însărcinată. El pleacă de la spital departe de oraș, pe un pod pentru a fi singur. Se întreabă de ce nu o poate uita.
Zuleyha vrea să îi arate lui Demir cât de mult îl disprețuiește pentru comportamentul său și se mută cu copilul în altă cameră.
Gaffur îi duce bani lui Seher și îi spune să se hrănească bine și să aibă grijă de copilul lor. Îi promite că în curând se va căsători cu ea fiindcă va divorța de Saniye.

Demir este plecat la Istanbul iar Hunkar merge la nunta lui Yilmaz. Zuleyha rămâne singură. Ajutată de Sermin, Zuleyha merge la un cabinet privat pentru a face avort.
Cetin a pus niște oameni să spargă un zid care era pe terenul lui Yilmaz. Unul dintre ei a găsit pașapoartele false pe care le făcuse Yilmaz pentru el și pentru Zuleyha și o sumă de bani învelite într-o batistă și i le-a dat lui Cetin. Gaffur le ascunsese în zid împreună cu banii lui și cu bucata care a rămas din scrisoarea pe care Gulten a ars-o. Scrisoarea era de la Zuleyha către Yilmaz. Chiar în ziua nunții Cetin i-a dus pașapoartele lui Yilmaz și banii pe care i-a găsit. Yilmaz i-a dat banii lui Cetin să îi împartă la săraci și a păstrat doar pașapoartele. Le-a privit puțin apoi le-a pus într-un sertar și s-a grăbit să plece fiindcă era timpul să înceapă nunta. A doua zi dimineața când era singur a luat din nou pașapoartele să le privească și între ele a observat o bucată de hârtie arsă pe margine. Era scrisoarea lui Zuleyha în care îi scria că Hunkar a obligat-o să se căsătorească cu Demir, altfel Yilmaz și-ar fi pierdut viața. Îi scrie că îl va iubi întotdeauna doar pe el și vrea ca el să trăiască chiar dacă va fi departe de ea.
Yilmaz este devastat după ce citește scrisoarea.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 35 varianta TV corespunde episodului 23 de pe site-ul nostru (a doua jumătate a rezumatului).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.