Mă numesc Zuleyha – Episodul 36 (rezumat)

9,254

Demir se întoarce de la Istanbul și când ajunge acasă vede că Zuleyha și Hunkar lipsesc. Află că Hunkar era plecată la nunta lui Yilmaz și merge acolo. Hunkar bănuiește unde ar putea fi Zuleyha și amândoi merg să o caute la clinică. Ajung la timp pentru a o opri pe Zuleyha. Demir își cere iertare de la ea pentru că a acuzat-o pe nedrept că bebelușul nu ar putea fi al lui. Din păcate Sermin plătește un preț mare fiindcă a dus-o pe Zuleyha acolo. Demir se răzbună dând foc conacului lui Sermin. În timp ce conacul arde, Demir și Hunkar îi ia pe Zuleyha și pe copil și pleacă la Istanbul. Angajații de la fermă se întreabă de ce pleacă într-un astfel de moment.
‌Sermin scapă din casa în flăcări dar nimeni nu știe unde dispare.

Yilmaz încearcă să afle de la Gaffur unde a plecat familia Yaman dar Gaffur nu are nici o idee unde ar putea fi. Mai târziu Fekeli află că sunt plecați la Istanbul.
‌După ce a citit scrisoarea, Yilmaz vrea să stea de vorbă cu Zuleyha și să afle adevărul.
Reușește să găsească o scuză față de Mujgan și să plece la Istanbul pentru câteva zile dar degeaba că nu află unde este Zuleyha.
Zuleyha încearcă să îl convingă pe Demir să se mute în Istanbul și să nu se mai întoarcă în Adana. Îi este foarte greu să îi vadă pe Yilmaz și pe Mujgan împreună.
După câteva zile Hunkar se întoarce la fermă iar ei mai rămân un timp la Istanbul.

‌Gaffur își cere iertare de la Saniye și recunoaște că copilul lui Seher este al lui. Ea îi mai dă o șansă și este dispusă să crească împreună copilul. Saniye o roagă pe Hunkar să îi ajute să o convingă pe Seher să le dea copilul.

Yilmaz află că Hunkar s-a întors de la Istanbul și se întoarce și el în acea seară. În timp ce Hunkar era la hambar, el trimite doi tipi să o răpească. Yilmaz îi arată scrisoarea de la Zuleyha și îi cere explicații. Hunkar încearcă să se apere cu tot felul de scuze iar el se enervează și vrea să o împuște dar apare Fekeli și încercând să o apere vrea să îi ia arma lui Yilmaz dar din greșeală arma se descarcă iar Fekeli este împușcat. Yilmaz îi reproșează lui Hunkar că totul s-a întâmplat din vina ei. Vrea să o împuște dar Fekeli îl oprește și îi spune că dacă va face acest lucru, el nu îi va da binecuvântarea.
‌ Fekeli este dus la spital unde este operat.
‌Hunkar se întoarce la fermă devastată. Își dă seama că în seara aceasta ar putea pierde bărbatul pe care îl iubește.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 36 varianta TV corespunde episodului 24 de pe site-ul nostru (prima jumătate a rezumatului).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.