Ma numesc Zuleyha – episodul 42 / rezumat

8,882

Demir își cere scuze de la Zuleyha pentru că nu a crezut-o când i-a spus că nu a încercat să fugă cu Yilmaz și îi promite că dacă îl va ierta, îi va face să plătească pe cei care au calomniat-o. După aceea Demir îi spune lui Gaffur să îi dea înapoi cheile mașinii și îi interoghează pe toți angajații cu privire la accidentul lui Sanyie. Sanyie și Gaffur o învinuiesc pe Zuleyha iar dădaca minte că nu era acolo. Gulten, care a fost singura martoră, îi spune lui Demir că dădaca a împins-o pe Sanyie pe scări, dar nu a făcut-o intenționat. Dădaca este concediată iar Sanyie și Gaffur sunt alungați de la fermă.

Mai târziu Gulten se întâlnește cu Yilmaz la casa lui Sermin. Yılmaz îi spune că nu mai poate să doarmă de când a aflat că Zuleyha și-a sacrificat libertatea pentru a-i salva viața și că ar vrea să fugă împreună de acolo fiindcă nu poate trăi fără ea. Gulten îi spune că ea a ars scrisorile lui Zuleyha.

Seara, Yilmaz și Zuleyha se întâlnesc în casa lui Sermin. Yılmaz îi propune din nou să fugă împreună și îi spune că nu trebuie să se teamă de Demir pentru că el o va proteja pe ea și pe copiii ei și nu va permite să li se întâmple nimic. De data aceasta Zuleyha acceptă.
Între timp Demir o caută pe Zuleyha. Văzând că nu este de găsit nici în casă, nici în curte, bănuiește că e cu Yilmaz în casa de alături. Merge acolo și o găsește stând de vorbă cu Gulten. Gulten i-a avertizat pe Zuleyha și pe Yilmaz și astfel i-a salvat.
După aceea Gulten o roagă pe Zuleyha să vorbească cu Demir ca să îi primească înapoi pe Sanyie și pe Gaffur.

A doua zi, unul dintre angajații lui Demir găsește geanta lui Sermin la locul accidentului. În geantă se află biletul de avion și un cec de 400 000 de lire semnat de Hunkar. Demir o întreabă revoltat de ce i-a dat atâția bani iar Hunkar îi spune că a fost singura soluție pentru a o convinge să își retragă declarația.
Hatip află că Sermin a spus poliției că nu știe cine l-a ucis pe Cengo. Crezând că a scăpat, se întoarce liniștit acasă dar mai târziu află că angajatul lui nu a aruncat arma în canal ci a lăsat-o în pădure și a fost găsită de poliție.

Zuleyha și Yilmaz se întâlnesc din nou pentru a discuta ultimele detalii despre fuga lor în Germania. Yilmaz îi dă biletele de avion și îi spune să își pregătească din timp pașaportul.
A doua zi familia Yaman dă o petrecere pentru locuitorii din Çukurova. Zuleyha face tot posibilul să nu îi trezească suspiciuni lui Demir. Gulten știe că va fugi cu Yilmaz și o ajută să pună în mașină lucrurile necesare pentru copil.
Yilmaz își ia rămas bun de la Fekeli. Fekeli nu se mai opune plecării lui fiindcă știe că nu poate să îl oprească. Îi urează fericire și îi dă binecuvântarea lui.
Zuleyha pleacă spre Adana și când ajunge la locul unde ea și Yilmaz au stabilit să se întâlnească, se oprește pe marginea drumului ca să îl aștepte.
Yilmaz merge la spital ca să vorbească cu Mujgan dar îl așteaptă o situație neprevăzută. Mujgan îl întâmpină fericită și îi spune că este însărcinată.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.