Ma numesc Zuleyha – episodul 50 (rezumat)

19,856

După 3 luni
Familia Yaman aniversează 35 de ani de la înființarea companiei Adnan Yaman. Sermin apare la petrecere neinvitată și este nemulțumită că Demir și Hunkar nu au menționat faptul că și tatăl ei a contribuit la înființarea companiei. Până la urmă este escortată afară de paznici când soția lui Hatip începe un scandal și o acuză că a avut o relație cu soțul ei.
Zuleyha se întoarce acasă mai devreme fiindcă e obosită. Când ajunge la conac se întâlnește cu Yilmaz și cu Mujgan care tocmai s-au întors din oraș. Mujgan observă că Yilmaz și Zuleyha se privesc îndelung și îi spune lui Yilmaz că ar fi bine să ridice un zid între conacele lor fiindcă nu mai suportă să o vadă pe Zuleyha privind spre ei toată ziua. De când a aflat că Adnan e fiul lui Yilmaz, Mujgan e extrem de geloasă și furioasă.

A doua zi, un cărucior de copii este livrat la conacul Yaman. Zuleyha crede că Demir l-a cumpărat pentru copilașul care se va naște și îl plimbă puțin pe Adnan cu el. Mai târziu se află că Yilmaz l-a cumpărat iar familia Yaman o trimite pe Fadik să i-l returneze. Mujgan ia căruciorul revoltată și i-l dă lui Zuleyha spunând că nu i-l trebuie și că i-l face cadou pentru copiii ei. După aceea îi spune lui Yilmaz că nu îi trebuie căruciorul în care a stat fiul dușmanei sale. Zuleyha îl trimite la colibe.

Între Hunkar și Demir încă există anumite tensiuni însă s-au decis să lucreze împreună pentru interesul companiei.
Demir participă la o întâlnire de afaceri importantă în Istanbul pentru a încheia un acord cu Departamentul de Educație pentru furnizarea de alimente în școlile din zonă. Deși nu a încheiat un contract, se întoarce foarte încrezător și începe să cumpere tone de grâu, fasole și alte alimente și să le depoziteze în hambare în timp ce așteaptă să i se trimită contractul. Din întâmplare Sermin intră în posesia acelui contract, i-l dă lui Hatip iar el merge la fabrica de bumbac pentru a vorbi cu Yilmaz și cu Fekeli despre asta. Majoritatea acordurilor de genul acesta se fac prin licitație și oricine poate să facă o ofertă de furnizare însă Demir a păstrat informația pentru sine și nu le-a spus oamenilor de afaceri din Çukurova.
Yılmaz si Fekeli decid să concureze cu Demir și să facă o ofertă pentru a-i ruina financiar pe Yamani. Ulterior câștigă licitația. Demir află că contractul i-a fost trimis de o săptămână și bănuiește că Sermin l-a luat. Acum Demir e într-o situație dificilă fiindcă a cheltuit o avere pe alimente și nu are cui să le vândă.

Într-o zi Mujgan îl vede pe Adnan stând singur în curte și observă că e pe punctul de a înghiți o piatră mică. Aleargă la el și îi scoate piatra din gură. Zuleyha chiar atunci iese afară, merge speriată la ei și o întreabă acuzatoare ce îi face fiului ei. Mujgan îi arată piatra apoi pleacă acasă. Zuleyha merge după ea și își cere scuze dar Mujgan îi spune că cel mai bun lucru pe care ar putea să îl facă este să stea departe de ei și o roagă să nu îi mai iasă în cale și să nu mai bată niciodată la ușa ei.
Zuleyha îl sună pe Yilmaz fiindcă vrea să îi vorbească despre asta și să îl întrebe de ce Mujgan se comportă astfel și stabilesc să se întâlnească imediat. Între timp Mujgan e singură acasă când încep durerile nașterii. Îl sună pe Yilmaz însă nu îl găsește la birou apoi se urcă în mașină și merge singură la spital.
Starea ei e gravă iar medicul care se ocupă de ea îi spune lui Sebahattin că trebuie să decidă dacă o va salva pe Mujgan sau îl va salva pe copil. Mujgan îi spune să salveze copilul.
Yilmaz și Zuleyha s-au întâlnit pentru a discuta despre Mujgan. Tocmai atunci și Zuleyha intră în travaliu.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 50 varianta TV corespunde episodului 32 de pe site-ul nostru (a doua jumătate a rezumatului).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.