Ma numesc Zuleyha – episodul 52 (rezumat)

14,800

Sermin a mers în vizită la Behice și fiind aproape de conacul Yaman, l-a văzut pe Adnan intrând singur în grajd. Imediat după aceea a văzut că a izbucnit un incendiu și a mers după copil. În timp ce ea căuta o cale de ieșire, toți din conac au aflat că Adnan era acolo iar Demir a pornit după el. Chiar atunci Sermin a ieșit cu copilul în brațe.
Zuleyha îi este recunoscătoare pentru că i-a salvat viața fiului ei iar Demir și Hunkar își retrag plângerea făcută împotriva lui Sermin și îi dăruiesc o casă și niște bani.

Fiul lui Yilmaz a început să respire singur și a depășit pericolul. Cu toate acestea trebuie să mai rămână în spital pentru o vreme.
Mujgan e la fel de supărată pe Yilmaz, nu îl vrea în preajma ei și nici nu îi permite să își vadă copilul. Îi spune că nu e nevoie să mai stea în spital și dacă vrea să afle informații despre el, să îl sune pe Sebahattin. Yılmaz încearcă din răsputeri să fie răbdător. În cele din urmă Behice o convinge să îl lase să își țină copilul în brațe.
După o lună, Mujgan și copilul sunt externați. Yilmaz se decide să se întoarcă în conacul lui Fekeli ca să nu o mai necăjească pe Mujgan, forțându-o să locuiască lângă Zuleyha. Mujgan crede că a luat decizia asta pentru Zuleyha și îi spune că ea vrea să locuiască în continuare în conacul de lângă Yamani și că Zuleyha e cea care trebuie să se mute dacă o deranjează prezența ei.
Când ajung acasă Mujgan face tot posibilul să îl țină pe Yilmaz departe de fiul lor iar el începe să își piardă răbdarea. În fiecare zi se ceartă iar Behice încearcă să îi împace și să îi explice lui Mujgan că greșește.

Demir este bucuros că a vândut câteva proprietăți din Istanbul și și-a achitat datoriile.
Cetin este eliberat din închisoare.
Asociația de caritate a Çukurovei care este de obicei condusă de Hunkar, este în căutarea unui alt lider. Behice a fost propusă dar Hunkar se opune și le convinge și pe celelalte membre că nu e potrivită pentru a fi liderul lor fiindcă nu este din Çukurova.
Gaffur încă lucrează noaptea pentru Hatip. Sanyie il urmărește într-o seară și îl găsește curățând grajdurile. Gaffur îi spune că a împrumutat 10000 de lire de la Hatip pentru jocuri de noroc. Sanyie se supără pe el pentru că continuă să o umilească și îi dă bijuteriile sale ca să le vândă și să achite datoria. Hunkar apare chiar atunci și îl ceartă pe Gaffur apoi îi plătește datoria. De fapt Gaffur mai are încă 84000 de lire de achitat dar nu le spune.
Zuleyha se ceartă cu Demir fiindcă i se pare că face diferență între copii. Demir nu recunoaște și îi zice că Adnan e moștenitorul lui. Hunkar se gândește să discute cu el și să îi explice că ar trebui să treacă averea pe numele Leylei, fiindcă doar ea e fiica lui biologică.

Mujgan este chemată la spital fiind nevoie urgentă de semnătura ei pe niște documente. Mujgan nu vrea să lase copilul în grija lui Yilmaz dar de data aceasta el îi spune categoric să plece fiindcă și el are dreptul să stea cu fiul lor. Mujgan merge la spital și când se întoarce spre casă face pană la mașină și întârzie mult.
Yilmaz e singur acasă iar copilului îi este foame și refuză biberonul. Zuleyha îl aude plângând și merge să vadă ce se întâmplă. Când află că copilul nu a mâncat de vreo 3-4 ore, se oferă să îl alăpteze iar Yilmaz acceptă fiindcă nu are altă soluție.
Mujgan se întoarce acasă și o găsește pe Zuleyha cu fiul ei în brațe. Yilmaz încearcă să îi explice situația dar Mujgan nu vrea să audă nimic, o jignește pe Zuleyha și o scoate afară. După aceea îl acuză pe Yilmaz că a trimis-o la spital ca să se poată întâlni cu Zuleyha. Yilmaz nici nu mai încearcă să o convingă că nu e adevărat fiindcă e sătul și obosit de suspiciunile și gelozia ei. Behice intervine din nou iar Mujgan, fiind furioasă, îi spune că Adnan e fiul lui Yilmaz și că Demir și Hunkar știu.
În acea zi, Behice merge la Hunkar și insinuează că îi știe secretul.
Hunkar pleacă imediat la Demir și încearcă să-l convingă să își schimbe testamentul și să îi lase fiicei lui întreaga avere. Îi spune că dacă se va întâmpla ceva cu el, Zuleyha îi va zice lui Yilmaz că Adnan e fiul lui, se vor împăca și averea familiei Yaman va ajunge la Yilmaz, dușmanul lor. Demir nici nu vrea să audă așa ceva.
Puțin mai târziu, la Club Yilmaz îi spune lui Demir că el i-a cumpărat toate proprietățile din Istanbul. Demir îl sună pe avocat și încearcă să oprească vânzarea proprietăților dar e prea târziu. Furios, se urcă în mașină și pornește spre Yilmaz. Pe drum, în timp ce își caută arma, pierde controlul volanului. Mașina se oprește pe marginea unei stânci iar Demir nu poate să coboare sau să se miște fiindcă riscă să se prăbușească de pe stâncă.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 52 varianta TV corespunde episoadelor 33-34 de pe site-ul nostru (a doua jumătate a ep 33 si prima jumătate a ep 34).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.