Ma numesc Zuleyha – episodul 54 / rezumat

16,504

Fekeli a făcut infarct după ce Hunkar i-a zis că Adnan e fiul lui Yilmaz. Behice îl găsește inconștient și îi acordă primul ajutor până la sosirea ambulanței. Fekeli supraviețuiește iar Yilmaz și Mujgan îi sunt recunoscători lui Behice pentru că i-a salvat viața.
Hunkar discută cu Demir despre probabilitatea ca Behice să le fi aflat secretul. Unul dintre secretele familiei este că Adnan e fiul lui Mujgan dar pe lângă asta ei mai au un secret legat de moartea lui Ercument și se întreabă ce anume știe Behice.
Demir continuă să facă diferențe între copii, favorizând-o pe Leyla. Adnan este bolnav de câteva zile iar Demir nu se interesează de el. Zuleyha se temea că se va întâmpla astfel și e foarte necăjită.

Yilmaz află că Fekeli a fost vizitat de Hunkar înainte de a face infarct si merge la ferma Yaman ca să o întrebe ce i-a spus de l-a supărat atât de mult. Hunkar minte că i-a spus lui Fekeli doar că Mujgan s-a plâns la Demir de Zuleyha. Yilmaz nu știa despre asta. Demir încheie discuția spunându-i că el nu are îndoieli în privința lui Zuleyha și să se preocupe de sănătatea mintală a soției lui.
Lui Yilmaz nu-i vine să creadă că Mujgan i-a spus lui Demir că el și Zuleyha sunt amanți iar când se întoarce acasă se ceartă cu ea pentru că l-a înjosit în fața lui. Mujgan crede că Yilmaz e furios fiindcă de acum Demir va fi mai atent la ei și nu se vor mai putea întâlni așa des iar Yilmaz își dă seama că gelozia ei a devenit obsesivă și îi spune îngrozit că a început să își piardă mințile.

Seara, Haminne iese singură afară iar Yilmaz, care se întoarce de la spital după o zi lungă, nu o vede stând în mijlocul străzii din cauza ploii torențiale și o accidentează. O duce la spital și donează sânge fiindcă are nevoie de transfuzie.
Nu după mult timp se observă lipsa lui Haminne și toți pornesc în căutarea ei în împrejurimi. Yilmaz sună la ferma Yaman de la spital iar Zuleyha răspunde la telefon după care merge afară și spune familiei ce s-a întâmplat. Demir este revoltat că Yilmaz i-a spus tocmai ei. Mujgan care era în curte, îi aude. Hunkar și Demir merg la spital iar Mujgan îi spune lui Zuleyha că e sigură că nu e o coincidență faptul că ea a răspuns la telefon când a sunat Yilmaz. Zuleyha e șocată și o sfătuiește să meargă la un medic să se trateze. Mujgan o întreabă dacă ea și Yilmaz încă se întâlnesc iar Zuleyha pune paie pe foc și o întreabă ce ar face dacă s-ar întâlni.
Mai târziu când Yilmaz se întoarce acasă Mujgan îi reproșează că iarăși a vorbit cu Zuleyha.

Haminne este externată a doua zi dimineața. Hunkar merge să îl vadă pe Fekeli, care încă este în spital. El dormea iar Behice o găsește în salonul lui și îi reproșează că a făcut infarct din cauza ei. Îi spune că de acum înainte nu îi mai permite să se joace cu viața lui și că ea îi va fi alături. Hunkar îi zice să nu își facă iluzii pentru că va fi dezamăgită.
Dimineața, Sermin îi spune lui Behice că bănuiește că Demir l-a ucis pe Ercument fiindcă era interesat de Zuleyha. Când Fekeli o întreabă pe Behice cu ce secret a amenințat-o pe Hunkar ea îi spune că a insinuat că păstrează un secret în legătură cu moartea suspectă a lui Ercument și că nu înțelege de ce Hunkar s-a plâns la el. Fekeli îi dă de înțeles că nu va permite nimănui să o supere pe Hunkar.

Hatip îl plătește pe un muncitor să mintă că l-a ucis pe Cengo și să se predea poliției.
Sebahattin o convinge pe Julide că nu a lovit-o pe Sermin. Sermin işi retrage acuzațiile când Sebahattin o amenință că îi va spune fiicei lor ce a făcut.
După câteva zile Fekeli este externat iar Behice se oferă să stea cu el pentru un timp și insistă atât de mult încât Fekeli nu poate să refuze. Imediat după ce ajunge acasă o sună pe Hunkar și se întâlnesc la locul lor obișnuit. Îi spune că secretul cu care a amenințat-o Behice e legat de Ercument. Hunkar se aștepta să servească împreună o cafea ca de obicei dar Fekeli îi spune că acele timpuri au rămas în trecut și că nu poate să o ierte pentru ce le-a făcut lui Yilmaz și Zuleyhei.

Zuleyha îl duce pe Adnan la medic pentru un control. Demir îi spune să o ia pe Gulten cu ea fiindcă nu îi mai dă voie să meargă singură în oraș. Înainte de a pleca, Zuleyha o ironizează pe Mujgan și îi spune că merge să se întâlnească cu Yilmaz.
Mai târziu, imediat după ce Zuleyha se întoarce acasă, ajunge și Yilmaz care a fost plecat la cumpărături. Mujgan găsește o eșarfă în mașina lui, identică cu cea pe care o purta Zuleyha când a plecat în oraș. Merge direct la Zuleyha care este în curte cu Demir și cu Hunkar și îi spune că acum are dovada că ea și Yilmaz se întâlnesc pe ascuns.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 54 varianta TV corespunde episodului 35 de pe site-ul nostru (prima jumătate a rezumatului).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.