Ma numesc Zuleyha – episodul 62 (rezumat)

17,905

Demir îi lasă pe Adnan și pe Leyla la o femeie, o veche cunoștință din alt oraș apoi se întoarce acasă. Chiar atunci Zuleyha o sunase pe Hunkar ca să o întrebe dacă i-a găsit iar Demir îi ia telefonul și îi spune să nu-i mai sune. Hunkar se străduiește să-l convingă să-i aducă nepoții acasă însă fără nici un rezultat.
Yilmaz a plecat spre Istanbul împreună cu Mujgan și cu Behice dar gândul i-a rămas la Zuleyha iar Mujgan e conștientă de lucrul acesta.

Fekeli și Cetin sunt atacați de niște tipi înarmați însă scapă cu bine. Cetin, fără știrea lui Fekeli merge după Yilmaz, îl prinde din urmă și îi spune să se întoarcă acasă fiindcă tatăl lui e în pericol. Behice ar vrea ca ea și Mujgan să își continue drumul și să se stabilească în Istanbul dar Yilmaz nu este de acord. Când ajung acasă, Behice îi spune lui Mujgan că singurul lucru pe care îl mai poate obține de la Yilmaz e averea însă Mujgan încă speră că o va ierta și vor avea o căsnicie fericită.
Fekeli și Yilmaz și-au dat seama că afaceriștii din Ankara sunt în spatele atacului și discută din nou cu liderii orașului pentru a-i convinge să nu le vândă terenuri sau fabrici.

Uzum, fiica adoptivă a lui Sanyie se ascunde în mașina lui Zuleyha, jucându-se. Chiar atunci Demir vrea să meargă la copii iar Hunkar se urcă în mașina lui și insistă să meargă cu el. Atunci Demir merge în garaj și ia mașina lui Zuleyha fără să vadă că Uzum este ascunsă lângă bancheta din spate iar ea nu spune nimic fiindcă se teme de el. Când ajung acolo, Uzum vede o femeie ieșind în întâmpinarea lui Demir împreună cu Adnan. După câteva ore Demir pleacă și în drum spre casă o vede pe Uzum apoi o convinge să nu spună nimănui unde au fost sau că l-a văzut pe Adnan. Când ajung acasă, Sanyie încearcă să o descoase fiindcă Hunkar bănuiește că nepoții ei sunt la o dușmană veche.

Zuleyha se simte foarte rău și ajunge la spital. Medicul crede că a făcut toxiinfecție alimentară însă fiindcă e singura din celulă care s-a îmbolnăvit, bănuiește că e posibil să fi fost otrăvită. Hatip află despre asta și răspândește în oraș zvonul că Demir a otrăvit-o pe Zuleyha. Când Demir află, merge la el și îl bate în centrul orașului apoi le spune tuturor că nu a făcut așa ceva și îi amenință ca să nu mai vorbească despre familia lui.
Yilmaz merge la spital să o vadă pe Zuleyha dar ea este inconștientă. Când iese din salonul ei, Mujgan care tocmai s-a întors la muncă, îl vede plângând devastat. După aceea Yilmaz vrea să îl împuște pe Demir dar Fekeli îl oprește.
Demir este principalul suspect și este chemat pentru declarație. Chiar atunci se află că toate colegele lui Zuleyha au făcut toxiinfecție alimentară.

Zuleyha se trezește și îi spune lui Hunkar că dacă se va întâmpla ceva cu ea, i-l încredințează ei pe Adnan. Hunkar îi promite că va avea grijă de el.
Mujgan merge acasă și îi spune lui Behice că și-ar dori ca Zuleyha să moară fiindcă atunci ea și Yilmaz vor putea lăsa totul în urmă și își vor repara căsnicia. Seara Behice merge la spital, îmbracă un halat de medic, pregătește o seringă apoi intră în salonul în care se află Zuleyha.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.