Mă numesc Zuleyha – episodul 64 (rezumat)

10,375

Mujgan o împușcă pe Zuleyha crezând că i-a trimis o scrisoare lui Yilmaz în care i-a zis că Adnan e fiul lui.
Behice le urmărea din depărtare și văzând că Mujgan este în stare de șoc, o ia și o duce acasă, după ce face astfel încât să pară că Zuleyha s-a împușcat singură.

Raşit se întoarce din satul unde l-a trimis Hatip și trecând întâmplător pe acolo, o găsește pe Zuleyha și îi anunță pe cei de la conac.
Între timp, Hunkar o convinge pe Uzum să îi spună unde i-a dus Demir pe Adnan și pe Leyla. Când ajunge acolo, inițial crede că este casa amantei lui Demir și îi reproșează că o înșeală pe Zuleyha apoi află că de fapt acolo locuiește Sevda, amanta soțului ei.
Devastată, îi spune lui Demir că nu vrea să îl mai vadă niciodată, îi ia pe copii și se întoarce acasă.
Sevda îi spune lui Demir că regretă că a intervenit între el și Hunkar iar cu ani în urmă a intervenit între Adnan și Hunkar și le-a distrus liniștea și fericirea din familie. Demir o consolează spunându-i că tatăl lui a fost fericit cu ea și o învinuiește pe Hunkar pentru toate.

Zuleyha este în stare gravă iar operația durează până a doua zi. Toți sunt devastați și cred că s-a împușcat fiindcă Demir i-a luat copiii.
Demir regretă tot ce a făcut. Yilmaz se învinuiește și el. Îi spune lui Fekeli că nu mai suportă să o vadă pe Mujgan fiindcă din cauză că a trebuit să rămână cu ea, nu a putut să o salveze pe Zuleyha de la familia Yaman. Vrea să divorțeze și să fugă cu Zuleyha după ce va ieși din spital, dar Fekeli îi amintește că dacă face asta, copiii lor vor avea de suferit.
Văzându-l pe Yilmaz la spital, Mujgan se înfurie din nou și nu mai regretă că a împușcat-o pe Zuleyha, ci îi pare rău că a supraviețuit. Behice o învață să nu recunoască nimic, dacă Zuleyha va spune că ea a împușcat-o.

Raşit îi povestește lui Gaffur că Hatip l-a ucis pe Cengaver.
Gaffur se gândește să îl șantajeze pe Hatip, să obțină niște bani de la el și să se răzbune pentru farsa pe care i-a făcut-o când l-a jefuit. Îi trimite un bilet anonim prin care îl șantajează.
Hatip merge la locul unde Gaffur i-a spus să lase banii, dar așteaptă să vadă cine este șantajistul și vrea să îl împuște. Gaffur se luptă cu el, îi ia pistolul și din greșeală îl împușcă. Sermin, care îl aștepta pe Hatip în mașină, l-a urmărit ca să vadă cu cine se întâlnește acolo și a văzut tot ce s-a întâmplat.
Gaffur, îngrozit, îl lasă pe Hatip acolo, aruncă arma în canal și se întoarce acasă.
Între timp, Nacyie află că Hatip a început procedurile de divorț. Furioasă, merge la poliție și spune că Hatip l-a ucis pe Cengaver

Hunkar merge la Sevda și o întreabă de ce s-a întors după atâția ani fiindcă e sigură că ori vrea să se răzbune pentru trecut ori vrea să ia de la ea, ce nu a putut lua în trecut. Îi spune că nu va putea să îi distrugă căminul așa cum nu a putut să o facă nici atunci.
Sevda îi spune că nu a avut niciodată un cămin ci a avut doar un soț care fugea de ea și un fiu pe care nu-l înțelege cu adevărat. Îi reproșează că nu le-a permis ei și lui Adnan să fie fericiți. Hunkar îi spune că Adnan ar fi divorțat dacă ar fi iubit-o cu adevărat așa cum crede ea, dar pentru el, ea a fost doar una dintre multele lui amante. Ea îi reproșează că se folosește de Demir ca să se răzbune. Sevda o șochează când îi spune că ea și Demir nu s-au întâlnit recent ci îl cunoaște de când avea 17 ani și de atunci i-a fost ca o mamă, au fost mereu alături unul de altul, au împărtășit și bucurii și necazuri. Hunkar o amenință că o va distruge dacă nu pleacă din viața lor dar Sevda îi spune că nu va putea să distrugă relația dintre ea și Demir. Hunkar e devastată după discuția cu ea.

Când Zuleyha se trezește, Demir îi spune că îi pare rău pentru tot ce i-a făcut și îi promite că nu o va mai despărți de copii.
Ca să își recupereze copiii, Zuleyha nu îi spune că Mujgan a împușcat-o ci îl lasă să creadă că a fost atât de devastată încât a încercat să se sinucidă. Și Hunkar își cere scuze de la Zuleyha și îi promite că de acum va fi întotdeauna alături de ea.
Când Zuleyha rămâne singură în salon, Mujgan merge la ea și îi dă de înțeles că va nega tot. Zuleyha îi promite că se va răzbuna.

Fekeli, influențat de Behice, se hotărăște să facă un testament prin care să îi lase toată averea lui Kerem Ali, fiul lui Yilmaz.
Chiar atunci, ajunge în oraș nepotul lui Fekeli, Fikret.

Zuleyha o roagă pe Gulten să îl cheme pe Yilmaz la spital. Când Yilmaz ajunge la ea, Zuleyha îl pune întâi să jure pe fiul lui că nu va face nimic fără acordul ei, apoi îi spune că Adnan este fiul lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.