Ma numesc Zuleyha – episodul 87 (rezumat) Zuleyha ii spune lui Demir ca il iubeste

20,239

Demir s-a hotărât să divorțeze de Zuleyha și să se căsătorească cu Umit. Îi spune acesteia că a așteptat ani de zile ca Zuleyha să îl iubească și că au rămas căsătoriți doar pentru copii. După divorț o va lăsa pe Zuleyha să locuiască la conacul familiei împreună cu Sevda fiindcă muncitorii au acceptat-o ca stăpână a casei iar el și Umit vor locui în alt conac.
Între timp, Mujgan o caută pe Umit acasă și o vecină îi spune că a plecat cu Demir și că avea un bagaj.

Zuleyha se întoarce din Istanbul și fiindcă Demir este plecat din oraș, merge la firmă să semneze niște documente. În timp ce se află acolo, îl vede pe Fikret intrând și luând ceva de pe perete și plecând în grabă. Întrebându-se ce căuta acolo într-o zi de weekend, îl urmărește să îi ceară explicații. Fikret o observă și se oprește pe un drum de țară, în pădure să vorbească cu ea. O întreabă de ce îl urmărește dar nu îi răspunde la întrebările ei și pleacă. Între timp, un hoț fură mașina lui Zuleyha.

După câteva ore cei de la conac se îngrijorează pentru ea și pornesc în căutarea ei. Sevda și Sanyie îi cer ajutorul lui Fekeli iar el insistă să nu anunțe poliția și o caută cu oamenii săi. El crede că Fikret a răpit-o dar următoarea zi dimineața, când Fikret se întoarce acasă, află că nu are nici o legătură cu dispariția ei.
Merg împreună să o caute în locul unde a lăsat-o Fikret dar nu o găsesc. 
Zuleyha este în apropiere și îi aude strigând-o. Și-a prins piciorul într-o capcană pentru urși și nu poate să se miște sau să răspundă, fiind slăbită.

Sermin încearcă să îl găsească pe Demir și află că nu a mers în Ankara pentru afaceri. Ea și Fusun bănuiesc că este o altă femeie în viața lui.
În oraș se vorbește că dușmanul lui Demir a răpit-o pe Zuleyha.
Când Demir se întoarce în sfârșit acasă și află că Zuleyha a dispărut, e disperat.

Abia a treia zi o găsesc. La spital, înainte ca ea să se trezească, Demir îi spune că a realizat că nu va putea să iubească altă femeie. Când se trezește, Zuleyha îi spune că și ea îl iubește și îi povestește cum era geloasă când el pleca seara de acasă și că nega că are sentimente pentru el dar acum și-a promis că dacă va scăpa cu viață, îi va spune ce simte pentru el.
În acea noapte, Fikret lipește pe clădirea firmei Yaman și pe alte clădiri din oraș, copii ale scrisorii pe care Adnan i-a trimis-o mamei lui, în care amenința că îi va ucide pe ea și pe fiul ei dacă îl mai deranjează. Dimineața întregul oraș află povestea mamei lui care l-a implorat pe Adnan să își accepte fiul și răspunsul aspru pe care i l-a dat Adnan, care nu credea că copilul era al lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.