Ma numesc Zuleyha – episodul 90 (rezumat)

26,936

Demir care era pe urmele dușmanului său secret de mult timp, este acum față în față cu el.
Fikret îl confruntă și îi povestește de seara ploioasă când tatăl său vitreg a aflat că nu era fiul lui și l-a scos afară din casă pe el și pe mama lui și cum au mers la conac iar Adnan i-a alungat fără milă.
Îi spune că i-a văzut și el dar Demir nu își amintește.
Fikret îi spune că nu vrea nimic din ce îi aparține, vrea doar să recunoască faptul că tatăl lor a fost un om fără onoare și că el este fratele lui. Demir îi răspunde că nu va face asta niciodată.
Atunci Fikret îl dezleagă și se luptă amândoi. Demir îi zice că nu va crede niciodată povestea pe care i-a spus-o pentru că este un ticălos care i-ar fi ucis pe șoferii lui pentru a-și atinge scopul de a-i distruge afacerea. Fikret îi zice că i-a îndepărtat pe șoferi de camioane dar el nu crede.
În cele din urmă Fikret îi spune că unul dintre ei doi va muri acolo și îi dă arma ca să se dueleze. Demir refuză să tragă și nici Fikret nu poate să îl împuște. Îl lasă să plece dar îi zice că conflictul lor nu se va încheia acolo.

Demir se duce direct la Fekeli dar el este plecat în Ankara.
După aceea, Demir merge în Istanbul să vorbească cu soția servitorului care a lucrat la conac pe vremea lui Adnan. Femeia îi spune că Zuleyha și Sevda au fost la ea și îi confirmă povestea spusă de Fikret.
Demir se întoarce acasă foarte supărat pe Zuleyha pentru că nu i-a spus.
Zuleyha îi spune că s-a temut că îl va ucide pe Fikret și nu ar suporta să îl piardă.

Fikret publică în ziarul local un articol în care spune că el este fiul ilegitim al lui Adnan Yaman. Tot orașul îi dă dreptate lui Fikret și vorbește că Adnan a abuzat-o pe mama lui Fikret.
Fekeli face infarct când află că Fikret a vrut să-i distrugă camioanele lui Demir.
Când află despre articol, Demir merge din nou să vorbească cu Fekeli dar el este în spital.
Fikret este devastat când află că Fekeli a făcut infarct din vina lui. Îi spune lui Umit că dacă Demir ar fi acceptat că sunt frați, nu ar fi mers atât de departe.

O săptămână mai târziu, Zuleyha îl vizitează pe Fekeli la spital și îi aude pe Lutfiye și pe Fikret vorbind pe holul spitalului. Lutfiye îi spune nepotului său că mama lui era îndrăgostită de Adnan și amândoi voiau să divorțeze de soții lor și să se căsătorească.
Pentru a-i dovedi, îi dă și o scrisoare pe care mama lui i-a trimis-o ei, în care i-a povestit despre relația lor.
Când prinde momentul, Zuleyha fură acea scrisoare din geanta ei și i-o duce lui Demir. El se bucură că poate să dovedească faptul că Adnan nu a abuzat-o pe mama lui Fikret și afișează copii ale scrisorii în tot orașul.

Când Fekeli este externat, Fikret își cere scuze de la el și îi spune că atâta vreme cât locuiește în Cukurova, nu poate să renunțe la răzbunare, de aceea s-a hotărât să plece în Germania înainte de a mai fi și altcineva rănit din cauza lui.
Îi cere să îl scoată de la moștenire și să îi lase totul lui Kerem Ali și îi spune că dacă el vrea, își va schimba și numele, pentru că nu este demn de numele Fekeli.
Fekeli îi zice că întotdeauna va rămâne nepotul lui și să meargă în Germania iar când va putea să facă pace cu trecutul, să se întoarcă acasă.
Dimineața, Fikret își ia rămas bun de la familie și pleacă la aeroport dar pe drum vede copiile scrisorii afișate de Demir în tot orașul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.