Biografie Melisa Senolsun

1,501

Melisa Senolsun s-a născut pe data de 24 septembrie 1996 în Izmir, Turcia.
De la vârsta de 6 ani și-a dorit să fie actriță și pe toată perioada studiilor a făcut parte din cluburile de teatru ale școlilor pe care le-a frecventat. Până la vârsta de 13 ani a practicat baletul și gimnastica dar continuă să danseze și în prezent, în special hip-hop.

A absolvit Facultatea de Teatru și a debutat în anul 2015 cu rolul Hande în serialul Tatli Kucuk Yalancilar, o adaptare după serialul american Pretty Little Liars. În același an a fost cooptată în distribuția serialului Kiralik Aşk (Prețul dragostei) în rolul lui Sude Iplikçi. Marii producători de seriale și filme au remarcat-o și la doar un an de la debutul său a reușit să urce în topul celor mai căutate tinere actrițe.
Astfel, în anul 2016 a primit rolul principal în serialul Umuda Kelepçe Vurulmaz iar în 2018 a jucat alături de Sukru Ozyildiz și Ugur Yucel în serialul Nefes Nefese.

Primul ei rol într-o producție de cinema a fost în filmul Babam, în care a avut oportunitatea de a juca din nou rolul principal alături de mari actori precum Cetin Tekindor și Erkan Kolcak Kostendil.

Ultimul proiect al actriței este serialul Atiye (The Gift), o producție Netflix care va avea premiera în decembrie 2019. Din distribuția acestui serial fac parte și Mehmet Gunsur, Beren Saat și Metin Akdulger.

Frumoasa actriță a fost ambasadoarea brandului Maybelline New York în anul 2017. Din 2018 este imaginea brandului Koton împreună cu actorul Burak Deniz iar anul acesta a dezvoltat un nou produs alături de compania de produse cosmetice Elidor.

Filmografie
2019 – Atiye
2018 – Nefes Nefese (Rüya)
2017 – Babam (Feride)
2016 – Umuda Kelepçe Vurulmaz (Ceren)
2015 – Kiralık Aşk (Sude İplikçi)
2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Hande)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.