„O amintire a primei scene” – Hazal Kaya și Onur Tuna pe platourile de filmare ale filmului Benden Ne Olur

1,741

Hazal Kaya și Onur Tuna au distribuit pe conturile de socializare primele fotografii de pe platourile de filmare ale filmului “Benden Ne Olur?”.
Fanii celor doi actori așteaptă cu nerăbdare apariția filmului, ecranizare a romanului cu același nume, scris de Aslı Kızmaz.

“Benden Ne Olur?” reunește în distribuție mai mulți actori cunoscuți și îndrăgiți. Alături de protagoniștii Hazal Kaya și Onur Tuna, va juca actrița Nur Fettahoğlu, în rolul surorii personajului interpretat de Hazal Kaya.
De asemenea, Enis Arıkan și Selin Şekerci fac parte din distribuție.

În urmă cu o zi, Hazal a distribuit o fotografie făcută în timpul filmării unei scene care se petrece în mașină, cu nota: „O amintire a primei scene”. Chipeșul actor Onur Tuna a distribuit postarea ei pe contul său.

Actrița este foarte entuziasmată de noul ei rol. În luna mai anunța noul proiect prin intermediul Instagram: “Cele două femei pe care le vedeți în fotografie, ‘înnebunesc’, de luni de zile, să împărtășească această fotografie și să aducă această veste…De când Aslı mi-a zis să citesc cartea, mi-am tot spus că eu o voi juca pe Sertab. Apoi, am rămas însărcinată și când mă rodea invidia că va juca altcineva rolul, filmul s-a amânat. În fine, prieteni, eu sunt Sertab, eu o voi juca, nu știm acum cum vom sărbători! ”Benden Ne Olur”, în curând, pe platourile de filmare.”

Ultimul proiect al talentatei actrițe Hazal Kaya a fost serialul TV “Povestea noastră”. 
Onur Tuna face parte și din distribuția serialului de succes ,,Mucize Doktor”, care se va întoarce cu sezonul 2 pe 17 septembrie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.