Premieră de ziua îndrăgostiților

1,585

Filmul Agir Romantik cu chipeșul actor Onur Tuna și frumoasa actriță Tuvana Turkay în rolurile principale, va avea premiera în sălile cinematografice din Turcia, pe data de 14 februarie.

Filmul va fi o alternativă bună pentru cei care vor să petreacă două ore reconfortante și distractive. Pe lângă scenele romantice memorabile cu Onur Tuna și Tuvana Türkay, publicul va fi încântat și de spectacolul oferit de talentații actori Sermiyan Midyat – care îl joacă pe șeful poliției și Altan Erkekli – care va apărea în rolul unui lider mafiot.

Onur Tuna, care va juca rolul lui Kerem, fiul liderului celei mai mari bande de hoți din Istanbul, își va dezvălui talentul jucând două personaje distincte.
Aslı (Tuvana Turkay) este fiica unei mame iubitoare de artă și a unui tată profesor universitar. Într-o zi, în timp ce se plimbă prin Beyoğlu, este atacată de un hoț și i se fură geanta. Kerem, care era acolo, recuperează geanta și i-o înapoiază. După acest incident neplăcut, cei doi continuă să se întâlnească, relația lor evoluând spre căsătorie.

Asli crede că Kerem este un bărbat sensibil, romantic și că lucrează ca consultant financiar dar realitatea este alta. Tatăl lui Kerem este liderul celei mai mari bande de hoți din Istanbul iar Kerem este implicat în afacerea familiei și duce o viață total diferită de cea a unui prinț pe cal alb pe care și-o imagina Asli. Unchiul lui Aslı este șef de poliție și principalul său obiectiv este capturarea acestei bande de hoți. 
Filmul este o comedie romantică iar jocurile romantice pe care Kerem le va face pentru a câștiga inima lui Aslı vor surprinde și vor amuza publicul.

https://youtu.be/Xf8wcuHquWY

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.