Prețul fericirii episodul 91 (Rezumat) Yildiz și Cagatay se căsătoresc

8,115

Ender se întâlnește cu Şahika și cu Yildiz și le spune că Halit trăiește. Yildiz nu crede iar Sahika le zice că dacă este adevărat, ea va spune că nu a avut nici o legătură cu accidentul ci doar ele au fost vinovate.
În acea seară, Zehra și Mert îl invită pe Hasan Ali la ei acasă la cină. Ender, Yildiz, Cagatay și Asuman sunt invitați, de asemenea. Ender se gândește să profite de interesul lui Hasan Ali pentru ea și ia în considerare chiar și varianta căsătoriei, ca să își asigure protecție în cazul în care Halit trăiește. La finalul serii, când el o conduce acasă, Ender își cere scuze pentru atitudinea ei de la început și spre uimirea lui, îl invită la cină, singuri. Următoarea zi îl pune pe Caner să-l întrebe pe asistentul lui ce cadou i-ar plăcea apoi aranjează ca un tip cu care urmează să încheie o afacere, să refuze înțelegerea sub pretext că nu vrea să lucreze cu o femeie. Ender pleacă foarte supărată de la ședință iar Hasan Ali anulează afacerea cu acel tip pentru ea. Ender aranjase asta pentru ca Hasan Ali să se simtă un erou care a ajutat o domniță la ananghie și treptat să îl facă să se îndrăgostească de ea. Tot cu scopul acesta, aranjează ca Caner să fie pălmuit de un mafiot într-un restaurant apoi îi povestește ‘necăjită’ situația lui Hasan Ali iar el îl găsește pe tip și îl pune să-i ceară scuze lui Caner.

Yildiz vrea să îi trimită lui Feride niște fotografii cu Şahika pentru a-i arăta adevărata ei ținută vestimentară și caracterul ei însă ea și-a șters toate vechile fotografii de pe internet. Atunci Yildiz, Emir și Caner găsesc niște fotografii cu ea în telefoanele lor, de la diverse evenimente la care au participat și i le trimit însă Şahika o convinge că au fost făcute la petreceri tematice.
Urmând sfatul lui Sahika, Feride merge la Asuman și îi oferă bani ca să îi despartă pe Yildiz și Cagatay. Planul lor funcționează, fiindcă Asuman este umilită și furioasă. Oricum deja o sfătuia pe Yildiz să se despartă de el fiindcă a înțeles că Feride nu îi va lăsa să fie fericiți, dar acum  insistă și mai mult.
Văzând până unde s-a ajuns, Yildiz îi zice lui Çağatay că ar fi mai bine să se despartă. Çağatay nu vrea să o piardă și îi propune să se căsătorească iar la finalul episodului merg să facă cununia civilă.

Caner continuă să îl urmărească pe Sitki. Într-o zi acesta merge din nou la bancă împreună cu Mert apoi merg într-un cartier sărac. Mert se oprește la o casă, unde îl întâmpină o femeie în vârstă și un copil și el le dă un plic cu bani. Caner află apoi că copilul este fiul lui Mert.
Ender află de la Aysel că Sitki merge frecvent la o casă de la munte de-a familiei Argun. Ender e sigură că Halit se ascunde acolo și merge singură să verifice. Într-adevăr cineva este acolo și apare în spatele ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.