Pretul fericirii -episodul 46 (rezumat)

5,559

Şahika vrea să fie sigură că Yigit este fiul lui Ender şi le face un test ADN.

Alihan află că Zerrin i-a cerut lui Zeynep să îi înapoieze broșa pe care i-a dăruit-o la nuntă. Își dă seama că a făcut asta pentru că nu o consideră demnă de bijuteria familiei lor și se ceartă cu ea pentru că a insultat-o pe soția lui.

Ender a angajat-o pe Sevda, secretara lui Halit, s-o ajute să îl despartă de Yildiz. Merge acasă la Halit și îi sugerează lui Yildiz că Sevda i-l va fura pe Halit. A doua zi, la firmă, Enver îi spune lui Halit că i se pare că secretara lui urmărește ceva și îl sfătuiește să fie cu ochii pe ea și pe Yildiz pentru că e posibil ca Yildiz să o fi angajat să îl seducă pentru ca apoi să poată dovedi la procesul de divorț că a înșelat-o și să obțină bani de la el.
Yildiz cade rapid în capcana ei și merge la firmă să vorbească cu Sevda. Stabilește cu ea să se întâlnească în pauza de masă să discute ceva. Imediat după aceea, Sevda îi spune lui Halit că vrea să discute ceva cu el în afara firmei. Halit începe să bănuiască faptul că Ender a avut dreptate și îl pune pe Sitki să o urmărească pe Yildiz şi să îi spună cu cine se întâlnește. Puțin mai târziu, Sevda se întâlnește cu Yıldız într-un parc. Yildiz îi oferă un plic cu bani ca să se angajeze în altă parte iar ea îl acceptă. Sitki le urmărește și le fotografiază.

Zeynep se decide să îi înapoieze acțiunile lui Zerrin și să părăsească firma. La început Alihan încearcă să o convingă să se răzgândească dar apoi se gândește că cel mai bine ar fi să se mute în America, departe de toate problemele de acolo. Zeynep vrea să se mai gândească înainte de a lua o decizie.

Yildiz organizează o petrecere pentru Erim şi îl pune pe Halit să îl invite pe Kaya. Halit știe că sora lui Kaya este în oraș și o invită și pe ea. Șahika îl pune pe Yigit să intre și el cumva la petrecere și să fie atent la ce discută invitații.
Yigit merge acolo ca chelner si ajunge cu puțin timp înainte de a începe petrecerea. Erim îi vorbește frumos și îl invită în camera lui dacă va avea nevoie de ceva sau se va simți obosit. Yigit se miră că e atât de amabil și se gândește că ei doi seamănă cu Halit, care i se pare că e un om bun.
La petrecere merge și Yağmur cu iubitul ei iar el observă că ea și Yigit se privesc. Încearcă să îl provoace pe Yigit dar Șahika intră în discuție cu el și îl împiedică să facă scandal.

Halit e fermecat de Șahika și toată seara o urmărește cu privirea iar când are oportunitatea povestește puțin cu ea. Yildiz observă și încercând să îl țină departe de ea se comportă ridicol. În plus află ce i-a făcut Zerrin lui Zeynep și o ceartă în mijlocul invitaților.
Zeynep și Alihan pleacă de la petrecere și se decid să se mute în America următoarea zi.

Când se întoarce acasă, Șahika vorbește la telefon cu un bărbat despre modul cum l-a impresionat pe Halit. Se pare că au un plan ce îl implică pe Halit.
A doua zi, Sahika îi spune lui Yigit că a primit rezultatul testului ADN și că într-adevăr Ender este mama lui. Yigit e convins că Halit e tatăl său dar Șahika bănuiește că e fiul lui Kaya și vrea să afle dacă e adevărat.

Zeynep și Alihan își iau rămas bun de la familie și prieteni și pleacă în America.

Halit află de la Sitki de întâlnirea lui Yildiz cu Sevda. O presează pe Sevda să recunoască de ce i-a dat plicul cu bani iar ea îi spune așa cum a învățat-o Ender că Yildiz a angajat-o să îl seducă pentru ca să obțină bani de la el când vor divorța. Halit îl pune pe avocat să înceapă imediat procesul de divorț apoi merge acasă și îi spune lui Yildiz ce a aflat și că divorțează de ea. Yildiz încearcă să îi spună că nu a făcut așa ceva și e sigură că Ender i-a înscenat asta. Halit îi ia bijuteriile și o scoate afară spunându-i că nu va obține nimic de la el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.