Prețul fericirii episodul 76 (rezumat)

12,502

Şahika nu poate să le dovedească lui Halit și lui Kaya că nu ea a aranjat răpirea lui Zehra de la petrecere și e sigură că Ender a făcut asta ca să îl instige pe Kaya împotriva ei. În schimb, îi spune lui Kaya că Ender deține 10% din acțiunile firmei.
Kaya se supără pe Ender fiindcă i-a ascuns asta dar și pentru că pe o parte se plânge mereu de Şahika și pe de altă parte a ajuns la o înțelegere cu ea, pentru ambiția de a deține acțiuni în firma lui Halit.
Ca să nu îl mai supere, Ender și Şahika îi promit că nu se vor mai certa de față cu el.

Yigit și Lila decid să se recăsătorească. Halit încă crede că nu sunt potriviți unul pentru celălalt dar nu mai vrea să stea în calea fericirii lor, chiar dacă e sigur că nu va dura.
Şahika îi spune lui Halit că vrea să pună capăt dușmăniei dintre ei și să lucreze împreună pentru binele firmei. Halit nu are încredere în ea dar e dispus să îi dea o șansă dacă îi va dovedi că într-adevăr are intenții bune.

Mert îl avertizează pe Kerim să stea departe de Yildiz ca să nu își strice prietenia cu Halit și să piardă postul din firma lui dar Kerim îl asigură că nu se va întâmpla așa ceva.
Halit o vizitează pe Yildiz și îi spune că a auzit-o când îi spunea lui Ender că s-a îndrăgostit. Yildiz nu știe cum să îi spună că vorbea despre altcineva fără să îl rănească așa că îi spune că vorbea despre o carte. Halit crede că ea a refuzat cererea în căsătorie fiindcă se teme că o va răni din nou și îi promite că s-a schimbat și că o va aștepta oricât va fi nevoie.
Yildiz își dă seama că și Kerim a auzit-o și îl sună ca să îi spună și lui că a înțeles greșit și că de fapt vorbea despre o carte. Kerim știe că nu este adevărat și ca să o necăjească, insistă să meargă împreună la o librărie ca să își cumpere și el acea carte. Yildiz nu știe cum să iasă din încurcătură dar pe drum Kerim îi spune că de fapt vor merge la un restaurant. Din nou petrec o zi frumoasă împreună iar seara participă amândoi la petrecerea pe care i-a organizat-o Yıldız lui Caner de ziua lui.

Yildiz le spune lui Kerim și lui Mert că are nevoie de un expert financiar ca să o ajute să își investească cei 5 mil de dolari. Mert deja plănuiește să îi fure banii dar Kerim îl avertizează să nu se atingă de banii ei.
A doua zi Mert se ceartă cu Kerim pentru că riscă prea mult pentru Yildiz.
Pe de altă parte Asuman merge la firmă și îi cere lui Ender să o sfătuiască pe Yildiz să stea departe de Kerim și să se împace cu Halit. Ender îi spune că nu vrea să se implice și că Yildiz poate să decidă ce e mai bine pentru ea. Atunci Asuman merge în biroul lui Halit și îi spune că Kerim o place pe Yildiz. Chiar atunci Kerim intră în birou.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.