Trucuri și remedii de înfrumusețare cu produse naturiste

1,323

Tratament pentru păr cu banane și ouă
Vă doriți să aveți un păr mai sănătos și mai strălucitor? Pur și simplu amestecați un ou și o banană și aplicați amestecul sub formă de pastă groasă pe păr. Lăsați-o să acționeze timp de 10 – 30 minute apoi spălați părul. Și voila! Un truc extrem de simplu și natural de înfrumusețare.

Mască simplă pentru față cu miere
Mierea brută este în mod natural anti-bacteriană și o modalitate super rapidă de a obține un ten catifelat și frumos. O dată pe săptămână aplicați pe față o lingură de miere, așteptați 5 – 10 minute apoi clătiți cu apă călduță.

Soluție naturală pentru îndepărtarea punctelor negre
Puneți 4 sau 5 picături de miere pe o felie de lămâie apoi frecați lămâia pe față timp de un minut insistând pe zonele cu probleme. Lăsați să acționeze 5 minute și clătiți cu apă rece. Nu aplicați acest remediu mai mult de două ori pe săptămână deoarece lămâia poate irita pielea. (Rețineți că citricele vă pot face pielea sensibilă la lumină așa că este mai bine să faceți acest lucru înainte de culcare decât înainte de a ieși afară).

Scrub pentru corp
Amestecați o parte sare cu două părți ulei de măsline și veți obține un scrub natural și eficient care ajută la îndepărtarea celulelor moarte lăsând pielea catifelată și strălucitoare.

Exfoliant pentru coate și genunchi
Tăiați o portocală în jumătate și frecați-o pe coate și genunchi apoi clătiți bine și aplicați un produs hidratant precum untul de cacao, uleiul de măsline sau de migdale.

Bicarbonat de sodiu pentru albirea dinților
Bicarbonatul de sodiu este o soluție accesibilă și eficientă pentru curățarea dinților și îndepărtarea petelor. De două ori pe săptămână înlocuiți pasta de dinți cu bicarbonat și în scurt timp veți observa rezultatele. (Nu este recomandat pentru utilizarea zilnică deoarece poate fi prea abraziv pentru smalțul dinților.)

Remediu pentru buzele crăpate
Exfoliați buzele cu zahăr brun și o cârpă umedă apoi aplicați ulei de nucă de cocos pentru hidratare. Pentru o soluție și mai eficientă care vă va lăsa buzele moi și netede, aplicați înainte de culcare un amestec din 1/2 linguriță de miere și 1 linguriță de ulei de măsline.

Tratament hidratant pentru unghii
Înmuiați unghiile în ulei de măsline timp de cinci minute…și apoi așezați-vă și admirați-vă mâinile frumoase.

Apa rece pentru închiderea porilor dilatați
Spălați-vă fața de mai multe ori pe zi cu apă rece sau aplicați comprese cu gheață. Pentru a spori rezultatele, în apa rece se poate adăuga suc de castravete, ceai verde sau apă de trandafiri.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.