Păzește-mă de mine ultimul episod (rezumat)

3,588

Mahur îl predă pe Mehmet. El rămâne sub supraveghere, dar Tolga încă mai are îndoielile lui. Îl pune la poligraf și când vede că se crede Celal Kun, îl lasă cu condiția să primească tratament.
În timp ce Mehmet este dus la spital, acesta reușește să fugă și să se întâlnească cu Mahur.
O duce la casa părintească și îi spune povestea lui și a familiei sale.
Când află că fratele lui a murit din cauza lui și că nu a putut merge la înmormântare, Mahur îl duce pe Mehmet la mormântul fratelui și mamei sale. Ea insistă să-și înfrunte trecutul și îl ajută să își accepte identitatea asigurându-l că îl iubește pe el, nu doar pe Marasli și că nu îl va părăsi.
Apoi merg la studio și își petrec noaptea acolo. Mahur îi spune lui Hilal că Mehmet face progrese și nu are nevoie de tratament medical ci are nevoie de ea și promite că o va anunța încotro se îndreaptă.

Savaş este pe urmele lui Gunoier care i-a ucis mama. Pentru a-l găsi, îi interoghează și îi ucide pe toți partenerii lui. În cele din urmă, află portul de unde va fugi în străinătate.
Înainte de a merge acolo cu Suat, află că Mehmet a fugit din spital. Îl contactează prin Mahur și îi spune locul unde este Gunoierul fiindcă vrea să îl atragă în capcană și să îl ucidă și pe el.

Mehmet și Mahur, care și-au propus să meargă la casa de vară a mătușii ei din Ayvalik, fac o oprire în port. Mehmet se confruntă cu tatăl său, dar nu-l poate ucide.
Tocmai când era pe punctul de a pleca, ajunge Savaş şi-l ucide pe Gunoier apoi îl împușcă pe Mehmet. Mahur, care aștepta în mașină, aude focurile de armă și merge acolo. O anunță pe Hilal și îl duce pe Mehmet la spital.

La spital, Mahur află împreună cu Hilal și cu Nevzat că Mehmet a murit. Este devastată și merge la mormântul lui în fiecare zi. Apoi Nevzat îi sugerează să meargă pe o stradă, spunând că este un loc potrivit pentru a face fotografii.
Acolo Mahur ajunge la un anticariat unde îl întâlnește pe Mehmet.
Serialul se termină cu cei doi îndrăgostiți îndreptându-se fericiți spre noua lor viață într-o mașină decapotabilă.
Savaş a fost arestat și se sinucide.
Necdet se logodește cu Behiye.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.