Păzește-mă de mine episoadele 63-65 (rezumat)

2,104

Mehmet (Maraşli) este șocat când află că Hurdaci, omul care a încercat să îl ucidă și care este vinovat pentru rănirea lui Zelis, este tatăl său pe care nu l-a mai văzut de ani de zile.
În timp ce ei vorbesc, Kadir apare din spate și îl lovește pe Mehmet după care îl anunță pe Hurdaci că Tolga și poliția l-au urmărit pe Savas până acolo.
Huradci îi spune lui Tolga că nu știe cine este Savas și îl convinge că este un simplu mecanic auto.
După aceea, Hurdaci plănuiește să îl ucidă pe Savas fiindcă îi face probleme.

Mehmet se trezește în casa în care a copilărit și își amintește experiențele trecute. Tatăl lui îi bătea cu brutalitate pe el, pe fratele lui și pe mama lor.

Savaş îi pune întrebări lui Nevzat despre informațiile din dosarul lui Mehmet Ince. Nevzat nu știe răspunsurile iar Savas bănuiește că Marasli este Mehmet Ince.
Nevzat scapă în timp ce Savas se luptă cu oamenii lui Hurdaci.

Zelis îi spune lui Mahur că ea își dorește ca părinții ei să se împace și că Hilal, de asemenea, vrea să se împace cu Marasli. Atunci Mahur respinge cererea în căsătorie.

Mehmet este foarte bulversat în ultimul timp și a început să aibă probleme de identitate. Își dorește să își uite trecutul și să fie Marasli.
Fuat și Hilal l-au sfătuit în repetate rânduri să meargă la psiholog.
După întâlnirea cu tatăl său, problema se agravează.
Zelis se teme că este bolnav când îl aude vorbind mereu ca Marasli iar Hilal se îngrijorează și insistă să meargă la psiholog cât mai curând.

Mahur vorbește cu Hilal și află că ea are iubit și că nu intenționează să se recăsătorească cu Marasli.
Hilal îi spune că nu trebuie să ia în considerare ceea ce a spus Zeliş.

Savas îl găsește pe Fuat și îl întreabă dacă Marasli este Mehmet Ince. Fuat nu îi răspunde iar Savas îl împușcă în fața lui Dilara.
Dilara îl învinuiește pe Mehmet.
Savas vrea să îi ucidă pe Tolga, pe Huradaci și pe Mehmet și își trimite oamenii după toți trei, în același timp.
Tolga este grav rănit dar scapă cu viață.
Mehmet era la Hurdaci când apar oamenii lui Savas acolo. În urma confruntării lor este dezvăluit că Huradaci nu a fost sigur că el era agentul care era pe urmele lui și s-a gândit că este doar o coincidență de nume când a dat ordinul să îl ucidă în atacul de la concert.
Este dezvăluită, de asemenea, trauma lui Mehmet și motivul pentru care vrea să își uite identitatea. În copilărie, a vrut să fugă de acasă împreună cu fratele lui, să scape de bătăile tatălui lor.
Hurdaci a pornit după ei. Au ajuns într-o pădure iar Mehmet l-a luat în spate pe fratele său care a obosit. Fugind, s-a împiedicat și au căzut. Fratele lui s-a lovit la cap și a murit.
În timp ce fugeau, el i-a spus că își dorește să întâlnească un cerb în pădure. De aceea, Mehmet visează mereu acel cerb.
Mehmet vrea să îl împuște pe Hurdaci dar apar oamenii lui Savas și în timpul luptei, Hurdaci scapă.

Mahur care nu știe nimic despre cele întâmplate, îl sună pe Mehmet și îi spune că îl așteaptă la cabană.
Savas îl sună și îi dă de înțeles că este pe urmele lui Mahur.
Atunci Mehmet merge în grabă la cabană după Mahur.
În timp ce oamenii lui Savaş îi înconjoară şi plouă cu gloanţe asupra lor, Mahur îi spune lui Mehmet că acceptă cererea în căsătorie şi îl sărută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.