Păzește-mă de mine episoadele 58-60 (rezumat)

1,294

Marasli, Mahur și Necati sunt urmăriți de oamenii lui Savas. Mahur îl sună pe Tolga și îi cere ajutorul dar până ajunge la ei, Marasli îi învinsese deja.
În agitația aceea, Necati dispare. Îl găsesc la mormântul tatălui său și fiindcă este în pericol, Mahur îl duce la mătușa lor.

Mahur îi spune lui Tolga că Mehmet Ince vrea să îl ucidă pe Necati.
Tolga începe să se intereseze despre Mehmet Ince fiindcă bănuiește că are legătură cu tot ce s-a întâmplat familiei Turel.
Hilal nu poate să facă nimic pentru a-l împiedica și îl avertizează pe Marasli despre această problemă.
Marasli se teme că o va pierde pe Mahur atunci când ea va afla tot adevărul despre el.

Marasli încearcă să afle de la Necati dacă l-a întâlnit pe Gunoier și unde l-a văzut.
Starea lui Fuat se agravează și îi încredințează lui Marasli averea lui și pe Dilara.

Când Tolga primește permisiunea pentru a investiga despre Mehmet Ince, Hilal este nevoită să îi trimită dosarul lui și îl însărcinează pe Nevzat să i-l ducă.
Auzind că dosarul este pe drum spre Tolga, Gunoierul îi cere lui Savaş să îl oprească pe Nevzat și să ia dosarul de la el.
Marasli, află de la Zeliş că Hilal i-a dat un plic lui Nevzat și îl sună imediat pe prietenul său. Îi spune că el este Mehmet Ince și îl roagă să îl ajute dar Nevzat alege să își facă datoria.
Când Savas și oamenii lui îl încercuiesc pe Nevzat, Marașli îi vine în ajutor și îi salvează viața. Cu toate acestea, Nevzat îi predă dosarul lui Tolga.
Devastat, Maraşli o cheamă pe Mahur să îi mărturisească că este Mehmet Ince, înainte de a-i spune Tolga.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.