Tu esti Dragostea film turcesc in premieră luni 27 decembrie la Kanal D

2,801

Luni, 27 decembrie, de la ora 22:30, Kanal D România difuzează în premieră filmul turcesc Tu ești dragostea (Ask sana benzer).
Protagonistul filmului este Ali (Burak Ozcivit), un bărbat chipeș care locuiește într-un oraș din regiunea Egee, unde se ocupă de restaurantul familiei. Nu este doar un mare manager de restaurant, dar este și tânărul favorit al orașului, deoarece are grijă de toată lumea. Într-o zi, Ali o întâlnește pe frumoasa Deniz (Fahriye Evcen), care fugind de trecutul ei, ajunge în oraș și caută un loc de muncă la un magazin de înghețată. Ali și Deniz au o întâlnire drăguță iar Ali se îndrăgostește imediat de fată. Cu timpul, o frumoasă poveste de dragoste asemănătoare cu cântecele populare din regiunea Mării Egee se înfiripă între cei doi tineri însă trecutul tulburător al lui Deniz amenință să le umbrească fericirea.

Gen: drama, romantic
Scenariu: Bedia Ceylan Guzelce
Regizor: A. Taner Elhan
Producător: Burak Ozcivit
Data lansării: ianuarie, 2015

Distribuție:
Fahriye Evcen – Deniz
Burak Ozcivit – Ali
Selim Bayraktar – Aykut
Yavuz Bingol – Yusuf Baba
Birsen Durulu – Nebahat
Kaya Akkaya – Yaşar Kaptan
Şamil Kafkas – Pansiyoncu
Burcin Isik – Saadet

Burak Ozcivit și Fahryie Evcen formează unul dintre cele mai frumoase cupluri celebre din Turcia. S-au căsătorit în 2017 în Germania iar fiul lor Karan s-a născut în aprilie 2019. Burak și Fahryie s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Calikusu (2013-2014).

Burak Ozcivit este cunoscut publicului român din serialul istoric “Suleyman Magnificul” (Bali Bey) și din serialul dramă-romantic “Dragoste infinită” (Kemal).
Fahryie Evcen este cunoscută din serialele “Poveste de familie” și “În dragoste și în război” (Murvet).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.