Infidelul episodul 26 (rezumat) Volkan află că Derin este însărcinată

6,816

Derin plănuia să își însceneze răpirea dar Faruk și soția lui au aflat și au răpit-o ei pentru a o împiedica să îi facă probleme lui Asya.
Volkan a fost acasă la Asya și când pleacă de la ea, îl întâlnește pe Faruk în stradă. Faruk îi spune că în urmă cu 2 ani, la petrecere, el l-a filmat sărutându-se cu Derin și i-a dat filmarea lui Asya. Volkan vrea să îl bată dar Derya intervine între ei și apoi îi spune că Faruk este fostul pacient al lui Asya.

Hicran moare.
Bahar și Melih stabilesc să se întâlnească acasă la Bahar seara să vorbească.
Gonul vede că Melih o place pe Bahar și îl sfătuiește să nu aibă încredere în ea, spunându-i cum a trădat-o pe Asya.
Melih o întreabă apoi pe Derya despre Bahar.
Bahar, care și ea îl place pe Melih, îl așteaptă seara cu o cină specială dar el nu mai apare și nici nu îi răspunde la telefon. A doua zi se întâlnește cu el și află despre îndoielile lui cu privire la ea.

Selçuk și Volkan vorbesc cu Didem, managerul magazinului lui Derin. Fără să își dea seama, Didem le spune că Derin nu va face nimic care să o rănească pe Zeynep. Volkan pune lucrurile cap la cap și realizează că Derin plănuia să își însceneze răpirea. Îi spune lui Asya dar ea tocmai a aflat de la Derya că Derin e însărcinată și e sigură că nu și-ar fi asumat un risc atât de mare. Volkan e distrus pentru că asta înseamnă că nu va putea divorța și a pierdut orice șansă de a se împăca cu Asya.

Faruk o răpește și pe Asya și o duce la casa unde se află Derin. El crede că Asya vrea să se răzbune pe Derin și că după aceea va pleca cu el și cu soția lui in alt oraș.
În același timp, poliția obține portretul persoanei care i-a trimis lui Asya înregistrările. Când Melih vede portretul, îl recunoaște pe Faruk și se duce imediat acasă la el cu poliția, dar înăuntru nu este nimeni.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.