Infidelul episodul 35 (rezumat) Aras o saruta pe Asya

7,877

Melih este surprins să vadă că nepoata lui, Derin, poate să meargă. Nu spune nimic dar a doua zi îi spune lui Gonul. Amândoi își dau seama că Derin minte că este paralizată ca să îl țină pe Volkan lângă ea și că are nevoie de ajutorul unui psihiatru. Pentru început, Gonul îi spune lui Derin că bărbații sunt atrași de femeile puternice și o convinge să continue ședințele de fizioterapie.
Ceren, iubita lui Selcuk, este nepoata lui Nevin și s-a angajat la spital ca fizioterapeut. Derin este de acord să facă fizioterapie cu Ceren pe care o cunoaște din trecut. Nu îi spune fetei că poate să meargă dar îi spune că simte furnicături în picioare.

Relația lui Selcuk cu iubita lui a început să se deterioreze odată cu sosirea lui Nil.
Derin află că Aras are amnezie dar nu spune nimănui că se cunosc din Londra. În schimb, încearcă să o contacteze pe Leyla, o femeie care îl cunoaște pe Aras.
Aras își dă seama că are sentimente pentru Asya și îi spune. Asya îl place și ea dar nu îi răspunde nimic și se retrage când el o ia de mână.

Volkan este îngrijorat că Asya va fi rănită pentru că nu cunosc trecutul și caracterul lui Aras. De asemenea, vede că Asya este interesată de bărbat și vrea să divorțeze imediat până nu o pierde dar Selcuk insistă să aștepte până Derin se însănătoșește.

Asya i-a arătat lăcătușului cheia pe care a găsit-o în buzunarul lui Aras iar el descoperă că s-ar putea să deschidă vechile conace construite în Tekirdağ.
Pornind pe urmele trecutului, Aras începe să aibă frânturi de amintiri și își amintește numele lui.
Pe de altă parte, Aras rezolvă o problemă cu software-ul de la spital pe care nici experții nu au putut să o rezolve.
Asya vorbește cu Nevin să îl cazeze în una din clădirile fundației până când își va recupera memoria.
Când este externat din spital, îl ajută să se stabilească acolo.
Volkan merge după ei și ajunge chiar în momentul când Aras o sărută pe Asya.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.