Hercai episodul 16 ( rezumat)

9,714

În timp ce familiile Aslanbey și Sadoglu se certau între ele,  Firat primește un telefon și este anunțat că mașina în care a fost Reyyan a fost atacată. Firat îi spune lui Miran iar el pleacă să o salveze. În urma lui merge Hazar. Au găsit mașina în care fusese Reyyan, undeva pe marginea drumului, iar șoferul era căzut lângă mașină și era rănit. El le spune că au fost atacați de trei persoane care au luat-o pe Reyyan cu ei și îi auzise discutând între ei că vor merge la o benzinărie din apropiere.

 Azize îi zice lui Nasuh că a fost norocos și de data aceasta că l-a salvat Reyyan, apoi își ia oamenii și pleacă acasă.

Azize era tulburată fiindcă nu înțelegea cine a putut face acest lucru. Le poruncește oamenilor săi să o găsească pe Reyyan și pe cel care a răpit-o. 

Miran și Hazar ajung la benzinărie și acolo află că răpitorii au mers cu Reyyan spre sat. Atunci amândoi urcă într-o mașină și pleacă în sat. Acolo află de la un copil că a văzut trei tipi și o fată iar ea i-a spus că se numește Reyyan și i-a cerut ajutorul. Ei o caută toată noaptea dar fără nici un rezultat și se întorc fiecare acasă. Înainte să se despartă, Hazar îi cere lui Miran să afle de la  bunica lui dacă a mai avut ceva dușmani în trecut, sperând că va găsi vreo informație care să ii ducă la Reyyan.

Azize îl ceartă pe Miran pentru că s-a unit cu dușmanul pentru a o căuta pe Reyyan, dar el îi zice că a mers cu el doar pentru a-și găsi soția, dar nu l-a iertat și tot se va răzbuna pe el.

Azize iese noaptea afară din conac împreună cu Mahmut iar Miran îi vede și îi urmărește.  Ea intră într-o casă și îi cere lui Mahmut să supravegheze casa și să nu lase pe nimeni să intre. Acolo era așteptată de Hanife, slujitoarea familiei Sadoglu, care de fapt este sora ei și pe care Azize a trimis-o în casa lor intenționat, pentru a o informa despre tot ce se întâmplă în familia Sadoglu.

Hanife îi spune că l-a auzit vorbind pe Hazar cu soția lui că a văzut mașina lui Miran care fusese bombardată. Ea ii zice că trebuie să facă ceva înainte ca Miran să vadă mașina fiindcă atunci și-ar da seama că ea a ordonat atacul asupra lui. Hanife o întreabă dacă ea a fost implicată și în atacul casei lor.

‌Tocmai atunci a intrat Miran dar din păcate nu auzise discuția lor. El o întreabă pe Azize ce caută femeia aceea acolo, iar ea îi zice că o plătește pentru a-i da informații despre familia Sadoglu și că încearcă să afle unde este Reyyan. Azize pleacă acasă iar Miran rămâne în stradă în fața conacului. Deodată o mașină oprește și o aruncă pe Reyyan în stradă. Miran o ia în brațe și o duce în casă. El îi spune cât de greu i-a fost fără ea și cât a căutat-o, îi povestește cum a fost la benzinărie și în satul în care au dus-o, dar ea îi zice că nu își amintește nimic fiindcă în tot timpul acela a fost adormită. Reyyan îi cere să o ducă să își vadă părinții și pe Gul. El este de acord și se întâlnesc într-un hotel. Părinții ei îi cer să meargă cu ei acasă fiindcă lângă Miran nu poate fi în siguranță, dar ea le spune că nu poate renunța la el fiindcă îl iubește. 

Miran stă afară și îi privește cu tristețe de pe geam cum se îmbrățișează și își promite să îl facă pe Hazar să plătească pentru că din cauza lui el nu a avut parte de o familie. Hazar îl vede și merge afară la el. 

Îi spune că el nu i-a ucis părinții și îl roagă să renunțe la răzbunare fiindcă Reyyan chiar dacă îl iubește nu va putea fi fericită niciodată știind că este dușmanul tatălui ei. Miran nu îl crede și îi zice că nu se va lăsa și ii va arăta lui Reyyan cine este el cu adevărat. 

După ce Reyyan pleacă cu Miran, Zehra îl întreabă pe Hazar de ce a lăsat-o să plece fiindcă la conac nu este în siguranță din cauza lui Azize iar el îi spune că nu a putut face nimic fiindcă Reyyan este îndrăgostită de Miran și nu îl va părăsi, dar cu răbdare va aduna dovezi împotriva lui Azize și atunci va pleca și ea și Miran din conac.

 A doua zi dimineața, Reyyan merge la Azize, îi dă un bilet și ii zice că asta este dovada că a fost răpită din cauza ei.

 Miran află că mașina lui fusese luată din depozit. Cineva din biroul familiei Aslanbey sunase și a spus că va trimite o persoană să ia mașina de acolo. Miran își dă seama că au un dușman. Îl sună pe Hazar și îi spune că a avut dreptate când i-a spus că Azize are un alt dușman..

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.