Hercai episodul 36 (rezumat)

12,030

La finalul episodului anterior Reyyan a aflat de la Yaren că nu este fiica lui Hazar iar în aceeași zi mai devreme, Miran a aflat că Dilşah l-a iubit pe Hazar și că a fost căsătorită cu forța cu Mehmet Aslanbey.
Reyyan este devastată iar Sukran o convinge să meargă cu ea în sat și îi este un mare ajutor în acele momente dificile.
Miran merge la Azize și îndreptând o armă spre ea, o întreabă dacă a știut. Bineînțeles că Azize neagă dar el nu o mai crede și pleacă spunându-i că nu merită nici măcar să își păteze mâinile cu ea.
De data aceasta Hazar nu mai trece cu vederea fapta lui Yaren și spune că dacă ea nu va pleca din conac atunci va pleca el. Cihan îi dă dreptate și vrea să o ducă la un hotel până când se va căsători cu Harun dar Nasuh o ia și o duce într-un sat, unde o închide într-un grajd cu animale și o însărcinează pe o femeie să îi dea doar pâine și apă și să o pună la muncă. Ca de obicei Yaren o învinuiește pe Reyyan pentru situația în care a ajuns și se jură că o va ucide.

Miran îl anunță pe Hazar că Reyyan este acasă la bunica lui.
Cei doi stau lângă casă toată noaptea și o privesc neputincioși pe fereastră, învinovățindu-se pentru durerea pe care i-au pricinuit-o.
Dimineața Reyyan îi reproșează lui Hazar că dacă ar fi știut, ar fi înțeles de ce nu a fost iubită de ceilalți din familie și poate nu ar fi fost parte din răzbunarea lui Miran. Lui Miran îi reproșează că a făcut-o să îl iubească, a rănit-o și apoi a convins-o să îl ierte, după care a respins-o din cauza remușcărilor iar acum îi este alături din milă.
Îi spune că a înțeles că nu se poate baza pe nimeni, doar pe ea însăși și că are nevoie de spațiu fiindcă trebuie să ia o decizie în privința vieții ei.
Cel mai mare regret al ei este că nu și-a continuat studiile ca să devină o femeie independentă pentru că Nasuh nu i-ar fi permis și ea nu a vrut ca Hazar să aibă probleme cu el din cauza ei.
Spre finalul episodului, Reyyan care simte că întotdeauna a pus fericirea altora pe primul loc, merge la conac și spune familiei și lui Miran că de acum va lua singură decizii pentru ea și va trăi singură viața pe care o merită.

Între timp, Yaren s-a căsătorit cu Harun ca să scape de pedeapsa lui Nasuh.
Gonul și-a dat seama că Azize a mințit-o când i-a spus că Firat este fratele ei. Pentru a afla dacă într-adevăr fratele ei a murit, a dezgropat mormântul lui iar acolo a găsit un bilet pe care era scris că fratele ei trăiește.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.