Rămâi lângă mine Episoadele 25, 26,27 (rezumat)

1,470

Selin vede biletul de la Alara de pe biroul lui Demir și crede că el are o relație cu Alara.
Necăjită, iasă afară din birou.  Azmiye o vede supărată și îi  spune să nu își facă griji fiindcă se vede foarte clar că Demir nu este îndrăgostit de Alara și că merge cu ea la Paris doar în interes de serviciu.
După serviciu, Demir și Selin merg acasă împreună. Amândoi sunt triști. El îi reproșează că l-a mințit pe Vedat că ea e Merve, iar Selin îi zice că ar trebui să își pregătească bagajul pentru Paris.
La ușă apare Burak și o invită să ia masa în oraș. Burak o întreabă dacă a supărat-o Demir cu ceva iar ea îi spune că este ceva legat de serviciu.

Merve și Ayda sunt îngrijorate pentru Selin fiindcă au văzut că a plecat supărată de la serviciu. Ele îl trimit pe Ibo acasă la ea să vadă ce face dar îl găsește doar pe Demir, care era și el supărat. Ibo o găsește pe Selin în oraș și o duce acasă la Ayda unde o aștepta împreună cu Merve. Fetele o întreabă cu ce a supărat-o așa de tare Demir iar ea le spune că va merge două zile cu Alara la Paris. Ele își dau seama că Selin simte ceva pentru Demir dar ea nu recunoaște.
Leyla și Firuze află de la Muharrem că Demir este patronul lui Selin.
Vedat își dă seama că Demir
este distant față de el în ultimul timp și îl invită să bea ceva împreună.
Demir încearcă să evite să se întâlnească cu el dar Vedat insistă să meargă. După ce bea ceva, Demir îi spune lui Vedat că el e singurul lui prieten pe care nu ar vrea să îl piardă niciodată și îl sfătuiește să nu stea singur fiindcă singurătatea este grea. Vedat nu înțelege ce se întâmplă cu el, dar Demir se referă la Selin.
Mai târziu, Vedat află de la Selin că în urmă cu o săptămână ea i-a spus lui Demir de întâmplarea când Vedat a crezut că ea era Merve și că Demir e foarte supărat pe ea de atunci. Vedat își dă seama că tot de atunci Demir este distant față de el.

Noaptea, Selin visează că Demir pleacă cu toate animalele ei de companie. Se ridică din pat și merge în camera lui și îi spune că a visat că au plecat toți și măcar el să nu plece. Demir încearcă să o liniștească și o duce în terasă fiindcă ea îi spune că nu vrea să doarmă. Ea își așează capul pe umărul lui iar când adoarme el o ia în brațe și o duce în cameră. Dimineața devreme Alara îl așteaptă în fața porții. Demir o îmbrățișează și urcă în mașină. Selin îi privește de pe geam cum pleacă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.