Rămâi lângă mine Episoadele 40,41,42 ( rezumat)

1,394

Demir ii spune lui Selin că o iubește și o sărută apoi se întorc fericiți acasă de la restaurant. Burak se enervează când îi vede și merge la cafenea să se întâlnească cu Ayda și cu fetele. El le întreabă de ce l-au trimis la restaurant și le spune că a găsit-o pe Selin în fața restaurantului cu Demir și că se sărutau. Fetele și Leyla cu Firuze se bucură. El le reproșează că s-au dat de partea lui Demir și că nu ar trebui să aibă încredere în el.

Selin a băut un pic cam mult și când ajung acasă îl întreabă pe Demir dacă chiar o iubește și dacă nu s-a răzgândit. Ea îi reproșează că din cauza lui a trebuit să stea câteva ore la restaurant iar pentru toate astea va plăti.
Apoi îi spune cât de mult a plâns când el a plecat la Paris. Demir o duce în camera ei și stă lângă ea până adoarme.
A doua zi dimineața, merg împreună la serviciu ținând-use de mână.
Burak este mai hotărât ca oricând să scape de Demir și îi cere lui Ferruh să angajeze un detectiv pentru a afla totul despre trecutul lui Demir. El speră că va afla ceva ce îl va face pe Demir să plece de la firmă.
Cu ajutorul lui Ferruh, Burak află că Demir a avut o logodnică pe nume Eylul, care l-a părăsit și pentru care Demir a suferit foarte mult și că ea este fiica unuia dintre partenerii Companiei lor.
Burak află numărul ei de telefon și o sună.

Demir rămâne fără clienți iar Burak încearcă să îi facă probleme.
Selin și Demir sunt invitați la cină acasă la Vedat și petrec cu toții o seară minunată împreună.
A doua zi dimineața, când Demir merge la birou îl așteaptă o mare surpriză.
Eylul s-a întors și i-a spus că ea încă îl iubește.
Demir îi spune să plece dar Eylul îi spune că de data aceasta nu va mai pleca departe de el fiindcă a primit acțiunile tatălui său și ea va fi noul director financiar.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.