5 actori vor părăsi serialul Pretul Fericirii

2,564

În viitorul apropiat, vor avea loc mari schimbări în distribuția serialului de mare succes Pretul Fericirii, care a ajuns la al 4-lea sezon în Turcia.
Inițial au apărut zvonuri că actorul principal, Talat Bulut va părăsi distribuția serialului odată cu episodul 85, când personajul pe care îl interpretează, Halit Argun, va muri.
Ulterior s-a aflat că încă 4 actori vor părăsi serialul în același timp: Gokhan Alkan (Kerim), Baris Kilic (Kaya), Dogac Yildiz (Yigit) și Buse Buçe Kahraman (Lila).

În urmă cu o zi, actrița Seval Sam, care joacă rolul lui Ender, a confirmat zvonurile. Întrebată de jurnaliști dacă a avut loc vreo neînțelegere care a dus la această decizie, Seval a răspuns: “Nu există așa ceva pe platoul de filmare al serialului nostru; toți ne înțelegem bine și fiecare este profesionist… Scenariștii și producătorul nostru au luat această decizie. Și noi am aflat în ultima clipă.”


Având în vedere că aproape toate personajele masculine vor părăsi serialul, cel mai probabil noi actori se vor alătura distribuției și vor fi introduse intrigi noi în poveste.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.