Nemilosul Istanbul episodul 13 (rezumat)

7,215

Ceren află că Cenk pleacă în America și își descarcă furia pe Nedim, fără să știe că Seher este în cameră cu ei. Seher e șocată când o aude țipând la el și spunând că îl iubește pe Cenk. Neștiind ce să se mai facă cu ea, o duce cu forța în casa servitorilor și o pune să jure că nu-i mai face rău lui Nedim. Ceren nu vrea să jure și leșină când Agah merge la ele să vadă ce se petrece, fiindcă se teme că Seher îi va spune ce a făcut.
Mai târziu Agah o întreabă pe Seher ce a făcut Ceren atât de grav și fiindcă ea nu îi spune, el o avertizează că dacă are legătură cu Nedim, le va distruge pe amândouă.

Cenk îi face o propunere lui Cemre pentru a-l ajuta pe Nedim dar ea îl refuză.
Rămasă fără locuință și loc de muncă, Cemre doarme pe o bancă în parc. Cenk o urmărește și după ce adoarme, stă lângă ea toată noaptea. Dimineața, Cemre îi spune că dacă chiar vrea să îl ajute pe Nedim, să pună o cameră de supraveghere în camera lui. Cenk acceptă deși riscă să se afle și ce i-a făcut el.

Cenk ascunde camera într-o statuetă pe care i-o dăruiește lui Nedim, îi spune de planul lor și promite că îl vor salva curând.
A doua zi merge după înregistrarea video dar când vrea să o vizioneze împreună cu Cemre, e surprins să vadă că nu s-a înregistrat nimic. Cemre crede că Cenk a mințit-o și că din nou nu a avut curajul să dezvăluie adevărul. De fapt, Nedim fiind supărat că Cenk și Cemre sunt împreună, a spart statueta. Chiar atunci a intrat Seniz și a văzut camera de supraveghere și a înlocuit-o cu alta goală.

Agah află că Seniz a aranjat ca Cemre să fie concediată și se ceartă cu ea.
Cemre se angajează la un centru de copii cu dizabilități. Seniz o vizitează împreună cu Nedim dar nu o lasă să vorbească cu el, doar îi spune că el este cel care i-a stricat planul fiindcă nu mai are încredere în ea.
Când se întoarce acasă, Seniz ii spune lui Ceren despre cameră și îi arată că a fost înregistrată când l-a bruscat pe Nedim. Seher o aude spunând că va păstra filmarea în seif și mai târziu reușește să o ia fiindcă vrea să vadă cu ce o amenință pe Ceren.

A doua zi, Ceren merge la centrul unde lucrează Cemre și face scandal ca să fie concediată. Cemre demisionează și atunci află că Cenk a aranjat să primească postul.
Nedim îi spune lui Seher că îi este dor de Cemre iar Seher îl ajută să o sune. Cemre se bucură când Nedim îi spune că întotdeauna va avea încredere în ea. Hotărâtă să încerce din nou să îl salveze, merge la Cenk și îi spune că acceptă propunerea lui.
În acea seară, la petrecerea de rămas bun organizată pentru el la vila Karacay, Cenk și Cemre apar împreună ținându-se de mână.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.