Ask bu mu? (prezentare film)

1,666

Umut (Kubilay Aka) este un tânăr chipeș care a fost hoț încă din copilărie. Umut caută oportunitatea care îi va schimba viața dar nu reușește să își realizeze visele și nici nu poate ajunge la familia pe care o caută constant.
Gülüm (Afra Saracoglu) este o tânără care nu a avut nici o problemă în viață, și-a încheiat cu succes studiile și este la un pas de a-și realiza visele. Dar într-o zi, întreaga ei viață se schimbă atunci când află că suferă de insuficiență hepatică și va muri dacă nu face transplant cât mai curând. Tocmai în acest proces se intersectează drumurile lui Umut și Gülüm. Oportunitatea pe care tânărul o aștepta de ani de zile i-a venit la picioare. Totuși, acest lucru nu este atât de simplu pe cât pare. Umut, ajunge în situații dificile din cauza acestei oportunități și trebuie să ia o decizie care îl costă un preț mare. Merită dragostea totul?

În rolurile principale joacă actorul Kubilay Aka pe care îl cunoaștem din serialele “Patria mea ești tu” (Ali Kemal) și “Legea familiei” (Celasun) și actrița Afra Saracoglu care a jucat rolul lui Ece în serialul “Fiicele doamnei Fazilet”.
Din distribuție fac parte și actorul Serif Erol care joacă rolul lui Enver în serialul “Femeie în înfruntarea destinului” și actrița Evrim Dogan, cunoscută din serialul “Povestea noastră” în care a interpretat personajul Seyma.

Gen: comedie, dramă, romantic
Scenariu: Cuneyt Inay
Regizor: Omer Ugur
Producător: Emre Avsar
Data lansării: decembrie 2018

Distribuție:
Kubilay Aka
Afra Saraçoğlu
Salih Kalyon
Şerif Erol
Tanju Tuncer
Sadi Celil Cengiz
Evrim Doğan
Cemil Şahin

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.