Aslıhan Karalar va fi partenera lui Burak Ozcivit in serialul Dirilis Osman

1,738

Cel mai așteptat serial al anului, Diriliş Osman îi va avea ca protagoniști pe chipeșul actor Burak Özçivit și pe frumoasa actriță Aslıhan Karalar.

Aslıhan va interpreta rolul Cadânei Malhun Hatun, fiica lui Sheikh Edebali, un teolog musulman. Malhun Hatun a fost prima soție a lui Osman Gazi, fondatorul Imperiului Otoman și mama celui de-al doilea Sultan, Orhan Gazi. Legende despre dragostea lui Osman Gazi pentru Cadâna Malhun au dăinuit până în zilele noastre deci pe lângă povestea fondării unuia dintre cele mai puternice imperii ale lumii vom avea parte și de o poveste frumoasă de dragoste.

Pentru acest rol actrița ia lecții de istorie, echitație, spadă și tir cu arcul. În plus ia și lecții de gastronomie la fel ca toate actrițele din serial. Întreaga echipă se pregătește la o fermă din Riva patru zile pe săptămână până la începerea filmărilor.

Aslihan Karalar este câștigătoarea titlului Cel mai bun model al lumii (2017). Ca actriță este cunoscută din serialul “Şahin Tepesi” în care a jucat rolul lui Ezgi.

Are 20 de ani, s-a născut în 27 aprilie 1999 în Ankara. Din copilărie a luat lecții de pian și balet și este studentă la Universitatea Essex în Marea Britanie, Departamentul Managementul afacerilor. Vorbește fluent engleza și franceza.
Faptul că a fost aleasă pentru rolul Cadânei Malhun nu este o surpriză fiindcă de la început s-a știut că regizorul căuta o tânără actriță începătoare care se distinge prin frumusețe și trăsături specifice femeilor orientale.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.