Valurile vietii – episoadele 34-35-36 (rezumat)

2,529

Asli nu a putut să îi spună lui Ateş că Evren o înșală pe Yildiz cu Gozde dar îi spune lui Kelebek. Ea se stabilește în Izmir unde studiază la facultate însă se întoarce des în Bodrum fiindcă e aproape.
Alara face tot posibilul ca Ateş să creadă că își va face rău din cauză că a părăsit-o și până la urmă îl forțează să se împace cu ea.

Su și Cenk fac ultimele pregătiri pentru plecarea în America. Su nu își mai dorește să plece și așteaptă ca Kelebek să îi spună să rămână dar el se gândește că în viitor va fi nefericită dacă pierde o astfel de ocazie și îi zice să plece.

Uzay află că Ateș o place pe Asli și imediat intervine cu un plan pentru a-i apropia și în același timp pentru a o face pe Alara geloasă.

Faryali e bulversat de când Yildiz l-a întrebat când s-a gândit el la ea. Pleacă din oraș câteva zile și când se întoarce se întâlnește cu ea și îi spune că el s-a gândit la ea în fiecare zi din ziua când l-a părăsit. Pentru prima dată după 20 de ani discută despre despărțirea lor și află că l-a părăsit din cauză că l-a văzut vorbind cu o femeie și a crezut că a înșelat-o cu ea. De fapt totul a fost o neînțelegere, el nu a înșelat-o dar Yildiz a plecat fără să îi ceară vreo explicație și fără să îi spună că era însărcinată. Acum că știe că Yildiz nu l-a părăsit pentru Evren și că încă îl iubește, Faryali parcă a revenit la viață. Extrem de fericit și plin de speranță, se ocupă de restaurantul pe care Yildiz i-a propus să îl deschidă. Pe de altă parte Yildiz se gândește că e prea târziu pentru ei doi și se împacă cu Evren ca să nu îi dea vreo speranță.

Alara îi spune lui Yildiz că Su merge în America cu Cenk. Yıldız și Evren o ceartă pe Su dar ea se încăpățânează să plece fără acordul lor. Merge supărată la Cenk fără să îl anunțe și îl găsește în dormitor cu Rana.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.