Valurile vietii – episoadele 92 – 93 (rezumat)

3,082

Ateş și Kelebek l-au salvat pe Evren și l-au ajutat să se ascundă în vechea casă a lui Gozde.
Yildiz a aflat că Gozde nu este însărcinată și i-a spus lui Evren.
Bora a vrut să transfere bunurile pe numele lui Gozde dar ea i-a spus că va semna numai când îi va permite lui Evren să se întoarcă acasă la ea.

Faryali a mers la Maya și a întrebat-o direct ce e între ei doi și Maya i-a răspuns că nu e nimic în afară de faptul că sunt părinții lui Asli și că oricum niciodată nu a fost. Faryali credea că a lămurit situația și i-a povestit lui Yildiz ca să stea liniștită. Yildiz s-a amuzat de naivitatea lui.

Asli și Maya au început să facă planuri pentru o vacanță în Atena și l-au întrebat pe Faryali dacă va merge cu ele iar el le-a spus că merge. După aceea Faryali s-a întors la hotel și înainte ca el să îi spună lui Yildiz despre plecarea lor, ea l-a rugat să o ducă într-o scurtă vacanță, departe de Bodrum. Asta însemna că vacanțele se vor suprapune dar Faryali nu a putut să o refuze. Puțin mai târziu Ateş i-a povestit lui Yildiz că Faryali va pleca în Atena cu Maya și cu Asli.

Evren a aflat de la doctorița lui Gozde că într-adevăr ea a pierdut sarcina apoi s-a întâlnit cu Gozde și a întrebat-o de ce l-a mințit. Lal a auzit discuția lor și s-a bucurat pentru că știa că nu vor ca Bora să afle că l-au mințit și nu o vor mai șantaja.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.