Gulperi – episodul 11 (rezumat)

4,644

În episodul anterior Bedriye l-a lăsat pe Can să meargă singur acasă de la școală fiindcă ea a trebuit să rămână la antrenamentul de volei iar copilul a plecat spre casă și pe drum a fost răpit de Ejder.
Între timp Gulperi și Kadir pregăteau o petrecere surpriză pentru ziua de naștere a lui Can. Kader i-a filmat fiindcă a observat că erau mai apropiați decât înainte și că se iubesc și l-a sunat pe Yakup să-i spună.
Hasan l-a dus pe Gokhan la spital iar baiatul care îl urmărea l-a anunțat pe Seyit. Seyit a plecat îngrijorat la spital și când a ajuns, Hasan l-a mințit că Gokhan a căzut în timp ce făcea renovații la casă. Seyit nu l-a crezut și i-a spus să plece apoi a intrat în salonul lui Gokhan iar Hasan l-a auzit spunând că e tatăl lui.

Când Bedriye s-a întors acasă și a spus familiei că frățiorul ei a plecat de mult de la școală, atunci și-au dat seama că s-a întâmplat ceva cu copilul. Hasan și Bedriye au plecat să îl caute la școală și în împrejurimi iar Gulperi și Kadir au anunțat poliția. Au verificat înregistrările camerelor de supraveghere de la școală și au aflat că Ejder l-a luat pe Can și că un bărbat l-a ajutat, dar nu i-au văzut fața. Apoi au mers la Yakup crezând că și el l-a ajutat. Yakup a fost chemat la secție pentru declarație iar Kadir a aflat că el le-a transmis prin Seyma să aibă grijă fiindcă Ejder a evadat. Kadir s-a certat cu Seyma pentru că i-a ascuns asta din cauza geloziei, chiar dacă știa că Gulperi era în primejdie iar Gulperi i-a auzit.

Comisarul care se ocupa de caz a aflat că Ejder a fost ajutat să evadeze de o asistentă medicală apoi Hasan a găsit-o cu ajutorul lui Seyit și au reușit să obțină de la ea numele bărbatului care era cu Ejder. Hasan a spus poliției numele lui și au mers cu toții acasă la el dar nu i-au găsit acolo. După aceea Gulperi a rămas să aștepte acasă iar comisarul i-a spus să îl anunțe neapărat dacă Ejder o va contacta, fiindcă a înțeles că de fapt ea era ținta.

Artemis a aflat că părinții ei divorțează apoi Selen i-a spus că s-a îndrăgostit de Hasan. Selen insista să îi spună dacă Hasan i-a vorbit despre ea iar Artemis s-a supărat foarte tare, a leșinat și a ajuns la spital. Kadir a mers la ea imediat după ce a aflat și a întrebat-o ce s-a întâmplat dar fata i-a spus doar că toți au părăsit-o. Hasan a vizitat-o pe Artemis apoi a mers la Seyit să îi ceară ajutorul.

Spre dimineață Ejder a sunat-o pe Gulperi și i-a spus să meargă singură la el, altfel nu-și va mai vedea copilul. Gulperi nu a anunțat pe nimeni și mers la adresa pe care i-a dat-o dar Can nu era acolo, ci doar Ejder o aștepta.
Seyit a aflat că cineva a făcut o comandă de pașapoarte false pentru un bărbat, o femeie și un copil. El și Hasan au pornit spre adresa unde au fost livrate pașapoartele fiindcă s-au gândit că Ejder le-a comandat.
Can a reușit să iasă din casa unde era ținut și să fugă în pădure dar Cabbar, bărbatul care îl ajuta pe Ejder, a fugit după el. Copilul s-a împiedicat și a căzut într-o prăpastie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.