Gulperi – episodul 12 / rezumat

4,871

Gulperi a mers la Ejder și a insistat ca înainte de toate să îl sune pe Can ca să vorbească cu el. Ejder nu știa ce s-a întâmplat cu Can și l-a sunat pe Cabbar. Atunci a aflat că copilul a murit dar nu i-a spus lui Gulperi ci a mințit-o că a fugit. Gulperi a încercat să fugă ca să îl caute dar Ejder a închis-o într-o cameră.
După ce a vorbit cu Ejder, Cabbar a văzut că de fapt Can era în viață și l-a dus repede la o casă din apropiere și a cerut ajutorul oamenilor care locuiau acolo însă copilul era în stare gravă și avea nevoie de un doctor.

Hasan și Seyit au ajuns la casa unde a fost ținut Can dar nu au găsit pe nimeni și au început să caute prin împrejurimi. În pădure, Hasan a găsit groapa pe care o săpase Cabbar, telefonul lui și căciula lui Can si a crezut că l-au ucis pe copil. Ejder l-a sunat din nou pe Cabbar să întrebe ce a făcut cu nepotul lui și Hasan a răspuns și a auzit-o pe Gulperi strigând să îi dea drumul. După aceea Hasan l-a sunat pe Kadir să-l roage s-o găsească pe Gulperi folosind numărul de telefon al lui Ejder. Seyma a răspuns la telefon și când a auzit ce s-a întâmplat i-a spus lui Kadir ca să îi ajute. Kadir a spus poliției numărul de telefon și au găsit adresa unde se aflau Ejder și Gulperi. El a ajuns acolo înaintea poliției, s-a luptat cu Ejder, l-a lovit încât a rămas inconștient și a salvat-o pe Gulperi. Imediat după aceea Ejder s-a trezit și a vrut să îi împuște pe amândoi dar apoi a ajuns poliția și el s-a sinucis.

Hasan și Seyit au continuat căutările, l-au găsit pe Can și l-au dus la spital. Copilul și-a revenit în urma tratamentului dar din cauza loviturii la cap și-a pierdut auzul.

Părinții lui Ejder au învinuit-o pe Gulperi pentru moartea fiului lor și au promis că se vor răzbuna.
Seyma a aflat de la un polițist că Ejder a vrut sa o împuște pe Gülperi iar Kadir s-a pus în fața ei. După aceea Seyma s-a întâlnit cu Kadir și l-a întrebat dacă o iubește chiar atât de mult încât să își riște viața pentru ea. Artemis era în apropiere și i-a auzit apoi i-a trimis un mesaj lui Hasan în care i-a spus că trebuie să se întâlnească să vorbească despre părinții lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.