Gulperi – episodul 10 (rezumat)

4,508

Kadir i-a mărturisit lui Gulperi că încă o iubește și că nu vrea să o piardă din nou iar ea i-a răspuns că acum e și mai sigură că ar fi bine să nu se mai întâlnească. După aceea au mers împreună la secția de poliție unde li s-au luat declarațiile lui Hasan și lui Selen.
Selen a declarat că nu a văzut cine a răpit-o și că Hasan a salvat-o și astfel Hasan nu a fost reținut.

Gulperi și Kadir și-au luat rămas bun dar a doua zi ea a apelat din nou la ajutorul lui pentru că Bedriye voia să se transfere la altă școală din cauză că fiica lui Neslihan a spus colegilor că ea a furat colierul. După ce au rezolvat și problema aceasta, Gulperi l-a invitat pe Kadir la petrecerea de ziua de naștere a lui Can.

Seyit i-a spus lui Hasan că au răpit-o pe Selen pentru a-i ajuta pe muncitorii care lucrează în fabrica tatălui ei și nu i-ar fi făcut nici un rău fetei. Hasan a vrut să repare lucrurile și cu ajutorul lui Artemis s-a întâlnit cu Selen și i-a explicat și ei situația apoi a rugat-o să-l ajute să obțină niște dovezi împotriva lui Erdal. Seara, Selen i-a ajutat pe Hasan și pe Gokhan să intre în biroul tatălui ei și să copieze niște informații din laptopul lui. La plecare, cei doi au sărit pe fereastră de la etaj pentru a nu fi prinși de paznici iar Gokhan s-a rănit grav la cap. Hasan l-a dus acasă fiindcă Gokhan nu a vrut să meargă la spital iar Bedriye i-a acordat primul ajutor și a stat lângă el toată noaptea.

Kader a reușit să o convingă pe Gulperi că nu are intenții rele iar Gulperi a primit-o să locuiască cu ei până când își va găsi o locuință.
Mama lui Kadir a aflat că el vrea să divorțeze și a încercat să îl convingă să nu facă asta. Văzând că nu reușește, s-a întâlnit cu Artemis în oraș și i-a spus că părinții ei vor divorța și că numai ea îi poate opri.

Dimineața Hasan i-a dat lui Kadir acele informații despre afacerile lui Erdal dar nu i-a spus cum le-a obținut iar Kadir i-a promis că îi va ajuta pe muncitori. Apoi Hasan a mers la Seyit iar când el l-a întrebat unde era Gokhan, i-a spus că e răcit și a rămas acasă să se odihnească. Seyit l-a trimis să stea cu Gokhan dar nu a crezut povestea lui și l-a pus pe un băiat să îl urmărească. Când Hasan a ajuns acasă, l-a găsit pe Gokhan inconștient.

Yakup a aflat că Ejder a evadat și fiindcă se temea că o va ucide pe Gulperi i-a spus lui Seyma să îi avertizeze pe Kadir și pe Gulperi pentru a lua măsurile necesare.
La finalul episodului Ejder l-a răpit pe Can.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.