Valurile vietii – episodul 91 (rezumat)

2,986

Maya îi povestește lui Asli cum l-a cunoscut pe Faryali și cum s-a îndrăgostit de el și îi spune că îl iubește la fel ca atunci. Asli se necăjește pentru ea și ar vrea ca ea și Faryali să fie împreună.
După aceea Asli îi spune lui Faryali că ei s-au regăsit după atâția ani și au dreptul să petreacă timpul împreună iar Yildiz ar trebui să înțeleagă asta. Îl roagă să nu o mai supere pe Maya iar el îi promite că nu o va supăra.

Faryali povestește cu Suha despre ce s-a întâmplat și că Asli ar vrea ca ei trei să fie o familie normală. Suha îl întreabă ce își dorește el iar Faryali răspunde că își dorește ca Asli să fie fericită. Se pare că Faryali a luat o decizie și merge să vorbească cu Maya.

Ateş și Kelebek il urmăresc pe Muzo sperând că îi va duce la locul unde se află Evren dar Muzo a fost anunțat de Bora că este urmărit și face în așa fel încât ei să îi piardă urma.

Uzay îi spune lui Asli că ea este ca o soră pentru el și de aceea nu o va lăsa să se căsătorească cu Ates. După aceea Uzay îl așteaptă în port pe Asim care fusese plecat de două zile pe mare și când ajunge îl felicită pentru căsătoria lui Asli. Asim pleacă imediat acasă supărat că nu a știut despre asta.

Șoferul lui Evren află că oamenii lui Bora l-au dus pe Evren in depozitul unei fabrici și că în acea seară urma să plece de acolo un transport de marfă spre China. Îi spune lui Gozde iar ea își dă seama că Bora intenționează să îl trimită în China și îl sună pe Ateş dar el are telefonul închis. Gozde merge apoi la hotelul Yildiz și îi spune lui Su ce s-a întâmplat iar Su îl sună pe Kelebek și astfel Gozde reușește să vorbească cu Ateş.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.