Gulperi – Episodul 9 (rezumat)

4,533

Kadir a aflat că Gulperi a fost dată afară din casă din cauza lui Seyma.
Nesli i-a spus toată povestea cum Seyma i-a vândut colierul și a dat vina pe Bedriye. El i-a reproșat soției sale că a devenit o persoană atât de rea încât să facă rău unei copile care are aceeași vârstă cu fiica lor. Când au ajuns acasă i-a spus că va divorța de ea și a plecat.
Seyma nu acceptă să divorțeze și împreună cu Armagan, fostul ei asistent plănuiesc să caute dovezi pentru a o distruge pe Gulperi.

Kadir a mers la Gulperi și și-a cerut scuze de la ea pentru tot ce i s-a întâmplat din cauza lui Seyma și s-a oferit să o ajute să se întoarcă în apartamentul de unde a fost dată afară dar Gulperi a refuzat și i-a zis că este mai bine să stea la distanță unul de altul fiindcă i-a făcut destule probleme. Kadir i-a zis că el și Seyma au probleme de mulți ani și a hotărât să divorțeze de ea.
Hasan și Selma erau într-o încăpere păzită de oamenii lui Seyit. Selma i-a reproșat lui Hasan că a fost răpită din cauza lui dar el i-a promis că o va salva.
‌Gulperi l-a sunat pe Hasan și văzând că el nu răspunde, a mers să îl caute la pescăria unde lucra Gokhan. Acolo l-a găsit pe Seyit și l-a întrebat de fiul ei iar el i-a zis că Hasan lucrează pentru el impreună cu Gokhan. Gulperi s-a bucurat că Hasan are un serviciu dar era îngrijorată că era noapte și el nu ajunsese acasă. Seyit i-a spus să stea liniștită fiindcă băieții probabil sunt în oraș și i-a promis că îi găsește el și îi trimite acasă. După ce a plecat, Seyit i-a trimis pe amândoi acasă, dar noaptea Hasan s-a întors și a salvat-o pe Selen.

‌A doua zi dimineața, Kadir a mers la birou și a avut surpriza să o găsească pe Seyma acolo. Seyma lucrase înainte ca avocat în aceeași clădire cu el iar acum revenea la serviciul ei și l-a angajat pe Armagan ca asistent. Armagan a aflat de Yakup că era dușmanul lui Gulperi și că voia să obțină custodia nepoților săi.
‌Seyma a mers la Yakup și s-a oferit să fie avocatul lui și împreună să o distrugă pe Gulperi.

‌Tatăl lui Selen a mers la Kadir și i-a spus că Selen a dispărut de la petrecere exact după ce Artemis i-a făcut cunoștință cu un băiat pe nume Hasan. Kadir a intrebat-o pe Artemis de unde îl cunoaște pe Hasan iar ea i-a zis că este din Taskinhan și s-a mutat de puțin timp în oraș. Kadir și-a dat seama că era vorba despre fiul lui Gulperi.
‌Hasan și Selen erau urmăriți de oamenii lui Seyit dar au reușit să se ascundă de ei și au ajuns cu bine în fața casei lui Selen. În acel moment a apărut Gokhan și i-a zis lui Hasan să îi dea fata să o ducă înapoi altfel Seyit nu îi va ierta pe niciunul din ei, dar a ajuns poliția și i-a dus la secție pe Selen și pe Hasan. Acolo era și Artemis cu mama ei pentru a da declarație. Kadir a anunțat-o pe Gulperi și au mers împreună pentru a vedea care este situația cu Hasan.

Seyma îi spune lui Yakup că dacă vrea să câștige cazul va trebui să aibă pe cineva din casa lui Gulperi de partea lui pentru a-i da informații, iar el o trimite pe Kader .
Kader îi așteaptă pe Bedriye și pe Can când ies de la școală și îi minte că s-a certat cu tatăl ei fiindcă le-a luat apărarea iar el a scos-o afară din casă și nu are unde să meargă fiindcă nu cunoaște pe nimeni în oraș.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.