Lacrimi la Marea Neagra – episodul 13 (rezumat)

7,214

Nefes a mers la proces iar acolo s-a comportat ciudat din cauza că Berrak i-a pus picăturile în ceai și a avut din nou halucinații.
Judecătorul a cerut ca ea să facă un control psihologic pentru a fi evaluată starea ei mentală. De acolo Nefes a mers împreună cu Esma și cu Asiye acasă la Idris pentru a-i chema ca martori la proces. A apărut și Tahir. Idris cu soția și cu mama lui au fost de acord să meargă ca martori dar tatăl lui Idris a refuzat fiindcă auzise că ea a fost căsătorită. Nefes le-a explicat la toți că tatăl ei a oficiat căsătoria fără ca ea să știe, când era plecată la școală. Bătrânul a zis că nu o crede iar Tahir s-a supărat și a luat-o cu el în mașină si le-a zis la toți că de acum înainte nu se vor mai ascunde. Pe drum i-a promis lui Nefes că nu va muri până nu se va plimba cu ea de mână prin tot satul.
Mustafa îi amintește lui Tahir ca i-a promis că o să-i protejeze pe Nefes și pe Yigit și vrea să fie și el martor împotriva lui Vedat.

Berrak a mers la moschee iar după ce s-a rugat l-a sunat pe Vedat. Fatih și Tahir o urmăreau și au observat că ea are telefon. A doua zi dimineața Fatih l-a dus pe Yigit la școală și a luat-o și pe Berrak cu ei. Tahir a mers la Nefes și a căutat prin toată casa până a găsit telefonul lui Berrak, iar Nefes a văzut că avea doar un număr în telefon și acela era numărul lui Vedat. Lângă telefon era și sticla cu picături. Nefes a golit picăturile într-un borcan, a spălat sticla, a pus apă în ea și au pus-o la loc împreună cu telefonul pentru ca Berrak să nu bănuiască că ei au aflat.

Au dus borcanul la un medic și au aflat că picăturile acelea erau un drog care provoca halucinații, iar din analize reiese că în ultimele 24 de ore nu i-au fost administrate. De aceea Nefes va putea acum să își ia raportul pentru proces. Când au ajuns acasă Tahir s-a prefăcut că este supărat iar Berrak a intrebat-o pe Nefes ce s-a întâmplat, iar Nefes i-a zis că a primit raportul medical în care scrie că este bolnavă psihic din cauza halucinațiilor pe care le are și din această cauză sunt triști.

Eysan pleacă la Istanbul pentru câteva zile fiindcă i-a promis lui Necip că va merge să afle unde le ține Vedat ascunse pe soția și pe fiica lui.
Mama lui Tahir a fost la Nefes și i-a zis că Vedat i-a cerut să fie martor la proces iar ea a acceptat, dar nu vrea să o despartă de fiul ei și nici nu vrea să plece pentru că știe că Tahir ar muri de dorul ei. Dar va merge și va vorbi împotriva lui Vedat cu condiția ca Nefes să nu se căsătorească cu Tahir. Nefes i-a spus că o întelege și că ea este doar mamă și nu va putea fi niciodată cu Tahir chiar dacă ar vrea.
Procesul a avut loc iar din cauza că tatăl lui Nefes a făcut o mărturie falsă, custodia lui Yigit a fost dată temporar lui Vedat iar Nefes avea dreptul să îl ia pe Yigit o dată pe săptămână.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.