Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 61 (rezumat)

7,507

Melek a ieșit pe fereastră și a fugit. Genco și-a dat seama că nu era în cameră și a plecat furios să o caute dar ea a reușit să fugă în pădure și să se ascundă într-o colibă.
‌Hazan și Ferhat ajung la conac și o găsesc pe Nilufer așezată pe treptele din față, tremurând de teamă și de frig. Ferhat o ajută să meargă în casă iar Hazan merge să o caute pe Melek.

‌Turcan aștepta în fața casei ca Mercan să se întoarcă de la nunta lui Esma. Era furioasă fiindcă era târziu și pe deasupra era cu Tarik. Când au ajuns, a trimis-o pe Mercan în casă după care i-a spus lui Tarik că nu îl place deloc nici pe el nici pe tatăl lui, iar părerea ei este că Mercan nu se potrivește cu el deloc și ar trebui să se oprească acum cât sunt la început. El îi spune că se potrivesc foarte bine și pleacă. Merge acasă unde îi găsește pe Hazan și pe Ferhat. Hazan îl întreabă unde este tatăl lui nebun iar el îi zice că nu este politicos să vorbească așa despre Genco care este și tatăl ei și al lui Ferhat.
‌Ferhat îi înapoiază lui Tarik banii și brățara de aur pe care el le-a oferit lui Ali și Esma. Apare Genco iar Hazan îl întreabă unde este Melek iar el îi spune că a fugit așa cum au făcut-o și ea și Nilufer.
‌Hazan și Ferhat merg la Fikret și îi cer ajutorul pentru a o găsi pe Melek.

‌După nunta lui Ali și Esma, ‌Nefes și Tahir au mers să doarmă acasă la Osman pentru a nu-l lăsa singur. Asiye il convinge și ea pe Mustafa să meargă pentru o noapte la casa tatălui ei și merg acolo. Mai târziu apar și Ali cu Esma fiindcă au decis să nu mai meargă în luna de miere. Așa s-a întâmplat că toate trei cuplurile s-au întâlnit acasă la Osman și au rămas peste noapte acolo. A doua zi dimineața s-au adunat cu toții la conacul Kaleli pentru a lua micul dejun împreună. Ali i-a cerut voie lui Osman să se mute cu Esma în casa lui iar el a acceptat bucuros.

‌Tarik o duce pe Mercan la plimbare pe munte. De fiecare dată când ies împreună Merkan îl surprinde cu ceva nou.
‌Ferhat îi anunță pe Tahir și pe Ali că Melek lipsește și merg toți trei la Genco acasă. Au căutat in camera lui Melek și când i-au verificat laptopul au descoperit că ea conversa cu un tip pe nume Tolga care îi scria că urma să vină din alt oraș a doua zi. Mai târziu Ali a descoperit că Tolga era căsătorit și avea trei copii și pe deasupra era un tip periculos. Din fericire telefonul lui Melek nu mai funcționa fiindcă i s-a descărcat bateria și nu au mai putut conversa. Hazan și Ferhat au luat computerul lui Melek cu ei în cazul în care tipul ar fi încercat să ia legătura cu Melek și au mers la Fikret acasă. Toată noaptea au stat în fața computerului așteptând iar spre dimineață au adormit stând pe canapea unul lângă altul. Fikret i-a învelit cu o pătură. Dimineața cand s-au trezit au fost foarte jenați iar Fikret zâmbea mulțumit fiindcă observase că ei se plac. Melek a mers în oraș și a reușit să își încarce telefonul. Hazan și Ferhat au văzut că ea a primit un mesaj în care Tolga îi scria că o așteaptă la un motel și au mers repede acolo și au salvat-o.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.