Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 63 (rezumat)

8,507

Tipii din Istanbul care l-au urmărit pe Murat au aflat unde locuiește familia lui și au mers la conacul Kaleli. Au tras cu armele în conac și au pus în fața ușii pietre funerare pe care erau scrise numele fiecărui membru al familiei. După aceea au plecat și s-au ascuns în pădure urmând să atace din nou.
Mustafa și Tahir au vrut să meargă după ei dar Ali i-a oprit și le-a zis că se va ocupa el de treaba asta.
Fikret și-a luat oamenii și pe Ferhat și au mers și ei să îi caute. I-au găsit înaintea lui Ali și i-au prins după care Ali i-a arestat.

Mercan și Tarik s-au căsătorit acasă la Genco. A fost o ceremonie simplă la care au participat doar părinții ei, Genco și slujitoarea. Chiar dacă căsătoria a fost aranjată de părinții lor, Mercan și Tarik și-au dat seama că de fapt ei se plac și se înțeleg foarte bine.
Hazan, Melek și Nilufer se prefac în fața lui Genco că ascultă de el. Nilufer îl minte de fiecare dată că și-a luat medicamentele pe care el o obligă să le ia, dar le aruncă atunci când servitoarea nu este atentă.

Fikret îi cheamă pe Hazan și pe Ferhat și le spune că este timpul ca Genco să plătească pentru toate lucrurile rele pe care le-a făcut în trecut. Hazan află că tatăl ei a fost ucis de Genco, nicidecum nu a murit în accident.
Ferhat află și el că tatăl lui a fost acuzat pe nedrept și tot Genco era vinovat și pentru aceasta. Fikret le spune că trebuie să fie calmi și să aibă răbdare fiindcă Genco nu trebuie să știe că ei s-au unit cu toții împotriva lui și că vor să se răzbune pe el.

Nefes trebuia să nască și a plecat noaptea cu Tahir și cu Asiye la spital. Din cauza unui accident rutier Tahir a trebuit să ocolească pe alt drum unde ambulanța nu putea ajunge. Nefes a născut o fetiță iar Asiye a ajutat-o la naștere.
Fikret i-a dat avocatei Esma toate dovezile pe care le avea împotriva lui Genco. Dimineața pe când Genco lua micul dejun împreună cu familia, Ali a mers acasă la el și l-a arestat. Genco i-a zis lui Tarik să îi cheme avocatul dar Tarik nici nu l-a băgat în seamă și a continuat să mănânce liniștit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.