Valurile vietii – episoadele 79-80-81 (rezumat)

3,222

Asli se întristează când află că Faryali e tatăl ei și se gândește că lucrurile ar fi fost altfel dacă el o iubea pe mama ei, nu pe Yildiz. Și Yildiz e necăjită pe de o parte din cauza că Asli o învinuiește și pe de altă parte fiindcă bănuiește din nou că Faryali a înșelat-o cu Maya.

Bora și Lal au chemat-o pe Maya în Bodrum sub pretextul unui parteneriat de afaceri. Scopul lor era să se folosească de ea pentru a-l forța pe Faryali să plece din oraș însă ceea ce nu au luat în calcul e posibilitatea ca Bora să se îndrăgostească de ea. Încă de la prima vedere Bora o place pe Maya și vrea să o cunoască mai bine înainte de a o duce să se întâlnească cu Faryali. Lal observă asta și e geloasă. Pe de altă parte Gozde vrea să scape de Lal fiindcă și-a dat seama că îl iubește pe Bora și că din vina ei, el nu poate să își refacă viața.

Maya merge singură la hotelul Yildiz, îl privește de departe pe Faryali și își dă seama că nu are rost să rămână în oraș fiindcă el încă e de îndrăgostit de Yildiz.
Mai târziu Bora o invită la cină și povestind cu ea înțelege că îl iubește mult pe Faryali. Renunță la planul lui si îi spune să se întoarcă în Atena dacă vrea iar Maya acceptă.

A doua zi Uzay află că Maya e cazată la hotelul lui Bora și merge să o caute. Îi povestește lui Evren despre ea și despre Asli iar Evren îl minte că nu e cazată acolo apoi încearcă să vorbească cu Maya dar Bora nu îi permite.

Seara, înainte de a pleca la aeroport Maya își ia rămas bun de la Bora și de la Lal. Bora o întreabă dacă poate să o viziteze în Atena iar Lal înțelege că îl va pierde dacă nu acționează repede. Îl ajută pe Evren să iasă din casă fără să fie văzut de paznic iar Evren o ajunge pe Maya din urmă și o duce la hotelul Yildiz.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.