Biografie Ebru Şahin (Reyyan – serialul Hercai)

3,076

Ebru Şahin s-a născut pe 18 mai 1994 în Istanbul, Turcia. De la vârsta de 8 ani a început să practice diverse sporturi, printre care patinaj pe role, baschet și jogging și a participat la multe maratoane.
A absolvit Facultatea de sport din cadrul Universității din Istanbul iar ulterior a studiat actoria, acesta fiind visul ei din copilărie.

A debutat în anul 2016 în filmul Kan Parasi iar în anul 2017 a jucat în serialul Savaşçı și în filmul Babam. A apărut și în serialele Mireasa din Istanbul și Prețul fericirii înainte de a primi rolul principal în serialul Hercai. Pentru acest rol a devenit celebră în întreaga lume și a primit numeroase premii printre care: Premiul pentru cea mai buna actrita, Premiul pentru cea mai promitatoare actrita, Premiul pentru cea mai buna actrita a anului și Premiul pentru cel mai bun cuplu, împreună cu partenerul ei de rol, Akin Akinozu.

Frumoasa actriță a apărut, de asemenea, în multe reclame publicitare și în videoclipuri (Babamın Emanetiyim – Ebru Polat, Uyandım Cennetten – Utku Emen, Tüh Tüh- Aydın Kurtoğlu), a fost imaginea brandurilor Pantene, Flo și Newell și a apărut pe coperta revistelor celebre Cosmopolitan și BeStyle.

Ebru Şahin este într-o relație cu basketbalistul Cedi Osman.

Filmografie
2019 – Hercai (Reyyan)
2018 – Yasak Elma (Hira)
2017 – İstanbullu Gelin (Burcu)
2017 – Savaşçı (Didem)
2017 – Babam (Nilüfer)
2016 – Kan Parası

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.