Hercai episodul 3 (rezumat)

9,142

Reyyan este devastată după ce bărbatul iubit o părăsește și știind că bunicul ei o va ucide dacă se întoarce acasă, decide să se sinucidă și incendiază cabana. Azize o salvează și o lasă în centrul orașului, pentru a o umili. Mulțimea de pe stradă se adună în jurul ei și o privește mirată, întrebându-se ce a făcut nepoata familiei Sadoglu de a fost alungată astfel de soțul ei. Unui bătrân i se face milă de ea și o duce acasă la el iar după ce se odihnește și se liniștește, o sfătuiește să se întoarcă acasă.
Miran merge la mormântul părinților lui și le spune că s-a răzbunat pe omul care i-a ucis dar focul din inima lui nu s-a diminuat deloc. Când se întoarce acasă, Gonul îl așteaptă în dormitorul lui, fiindcă Azize a asigurat-o că vor avea o căsnicie reală după ce își vor încheia răzbunarea. Miran însă îi amintește că el nu o iubește și că nu i-a promis niciodată o căsnicie reală și o scoate afară.

Gul, surioara lui Reyyan supraviețuiește operației dar situația ei este încă destul de gravă fiindcă medicii nu au putut să îi scoată glonțul.
Azat află în oraș ce a pățit Reyyan și își dă seama că Yaren știa că Miran urma să o părăsească după nuntă. Când îi cere socoteală, Handan le spune amândurora să ascundă bunicului lor faptul că Yaren a știut fiindcă se teme că totul se va răsfrânge asupra întregii familii. Una dintre servitoare ascultă discuția lor.
Când Reyyan se întoarce acasă, Nasuh o acuză că a pătat onoarea familiei și o bate grav. Azat merge în grabă la spital după tatăl ei și îl cheamă să o salveze.
Între timp Miran, după ce a aflat despre incendiul de la cabană, merge la conac să vadă dacă Reyyan s-a întors acasă. Fără a fi văzut, privește în curte peste zid cum bunicul ei ia decizia să o ucidă pentru a curăța onoarea familiei. El vrea să meargă să o salveze dar Firat îl oprește fiindcă știe că nu ar scăpa nici unul cu viață dacă ar fi prins de familia ei. Hazar îl imploră pe Nasuh să o cruțe pe Reyyan dar bătrânul nu se lasă înduplecat. Handan, știind că Azat o iubește, intervine și o salvează pentru el, propunându-i bătrânului să o căsătorească și promițând că îi va găsi un soț până a doua zi.

Următoarea zi, Azize cu familia Aslanbey se întorc în casa lor din Midyat după 27 de ani și îi spune lui Nasuh că Miran este nepotul ei și că ei i-au distrus onoarea iar răzbunarea lor abia a început. Nasuh și Cihan sunt foarte îngrijorați că își vor pierde toată averea din cauza afacerilor încheiate cu Miran.
Cu ajutorul unei pețitoare, Handan găsește un soț pentru Reyyan, un moș de vârsta lui Nasuh. Azat vrea să fugă cu ea însă Handan și Yaren o constrâng să îi spună că preferă să se căsătorească cu acel bătrân decât să fie soția lui. În cele din urmă Hazar o ajută să fugă.
De fapt acel pețitor a fost trimis de către Miran. El așteaptă afară și îi trimite un bilet prin servitoare în care îi spune să accepte să se căsătorească pentru că este omul lui și nu va fi o căsătorie reală însă Reyyan apucase deja să fugă și nu primește biletul. Mama ei, care este la spital cu Gul, află ce s-a întâmplat cu Reyyan și fuge într-un suflet acasă să o salveze.
Chiar atunci Nasuh o prinde pe Reyyan și vrea să o împuște. Hazar își amintește că Azat o iubește și propune să îl trimită pe el să o ucidă, undeva departe, știind că el nu o va face. Nasuh acceptă iar Azat pleacă cu Reyyan plănuind să fugă împreună departe.
Miran merge după ei și după ce se îndepărtează de oraș, le iese în cale și îi propune lui Reyyan să plece cu el. Cei doi bărbați vor să se împuște unul pe celălalt fiindcă amândoi nu vor să renunțe la ea. Reyyan le spune că nu va pleca cu niciunul și se aruncă de pe pod în râu. Miran sare în râu după ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.