Biografie Serhan Onat (Uzay – Valurile vietii)

1,157

Serhan Onat s-a născut în Izmit, Kocaeli pe data de 27 mai 1994, ca al doilea copil al cuplului Erdin și Nural Onat. Tatăl lui e inginer și a lucrat mult timp în străinătate. Datorită serviciului său, în copilărie Serhan a locuit în China pentru opt luni apoi s-a întors în Turcia împreună cu sora lui mai mare. În perioada când a fost în China a vizionat un musical care l-a impresionat mult și atunci s-a decis să devină actor și dansator. La întoarcerea în Turcia a început să ia lecții de dans modern la școala lui Tan Sağtürk, un actor, dansator și coregraf turc renumit. Ulterior a renunțat la dans din cauza unui accident și a urmat cursurile Facultății de Teatru din cadrul Universității Anadolu.

Carieră
În perioada studiilor universitare a jucat în multe piese de teatru iar rolul său de debut pe micile ecrane a fost Prințul Murad în serialul istoric Suleyman Magnificul (2013).

În anul 2015 a jucat în producția Mayıs Kraliçesi apoi a dat viață personajului negativ hazliu Uzay în serialul Valurile vietii (Bodrum Masali).

Următorul proiect a fost serialul Meryem, care a fost difuzat și în Romania. În această producție a interpretat rolul personajului Berk.

Anul acesta a jucat în filmul de cinema 7. Koğuştaki Mucize, o dramă cu Aras Bulut Iynemli în rol principal și în paralel şi-a urmat visul de a fi actor de teatru jucând în piesa Closer (Neden Sevgi Yetmez).

Hobby-uri
Serhan îsi petrece timpul liber pe mare cel puțin o dată pe săptămână, marile lui pasiuni fiind pescuitul, sailing și schi nautic.

Filmografie
2013 – MuhteşemYüzyıl
2015 – Mayıs Kraliçesi
2016 – Bodrum Masalı
2017 – Meryem
2019 – 7. Koğuştaki Mucize

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.