Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 41 (rezumat)

6,682

Nefes a leșinat iar când s-a trezit a încercat să îl liniștească pe Yigit spunându-i că nu e nimic grav, doar că e obosită și a răcit puțin. Dimineața Nefes nu a putut merge la serviciu. În timp ce Nefes dormea, Yigit a mers la restaurantul unde ea lucra și i-a spus patronului că mama lui este bolnavă și nu poate veni la serviciu. El i-a zis că nu este nici o problemă dacă lipsește și i-a dat să-i ducă o supă caldă. O femeie pe nume Nermin a trecut pe lângă rulota lor și i-a văzut dormind acolo apoi s-a întors și le-a lăsat o saltea și o pătură. A doua zi a mers din nou și când a văzut-o pe Nefes bolnavă i-a luat pe amândoi la ea acasă pentru a face o baie caldă. Nermin i-a povestit lui Nefes că avea o nepoată care a dispărut. Când au plecat i-a dat lui Nefes câteva lucruri și i-a zis că a făcut o înțelegere cu Yigit ca în fiecare dimineață să meargă să hrănească găinile și să ia ouăle. În felul acesta aveau și de mâncare.

Tahir a mers la restaurant fiindcă înainte cu o seară a trecut pe acolo și a văzut în ușă un alt semn de la Yigit. Era o bucată din zmeul cu care Yigit s-a jucat când au fost împreună la picnic. Tahir l-a întrebat pe patron dacă i-a văzut cumva pe Nefes și pe Yigit și le-a arătat poza lor dar el le-a zis că nu fiindcă cu puțin timp înainte aflase că este căutat de poliție.
Nazar este fericită că a reușit să divorțeze de Vedat.

Tahir mergea prin pădure și a văzut o fată care era agresată de un tip și care o obliga să intre într-o cabană. Mai erau doi tipi care păzeau cabana iar Tahir i-a bătut și i-a legat pe toți trei. Acolo mai era altă fată pe care ei au răpit-o. Tahir le-a luat pe fete și le-a dus în oraș în apropierea secției de poliție dar le-a cerut să nu spună nimănui că el le-a salvat. Una dintre fete era nepoata lui Nermin.Tahir s-a întors la cabană și i-a luat pe cei trei apoi i-a dus în centrul orașului și i-a legat de niște stâlpi. Ali a înțeles că el i-a dus acolo și că erau cei care le-au răpit pe fete și i-a arestat.

Murat îi zice lui Fatih că s-a săturat ca Mustafa și Cemil să îl tratateze ca pe un copil dar de acum înainte se va comporta ca un adevărat bărbat. A mers acasă la Nazar și a luat-o în spate, a urcat-o în mașină și a dus-o la conac.Turkan și Mercan au fugit după ei. Mustafa era afară și a ieșit și Saniye când a auzit gălăgie. Murat i-a zis că Nazar va fi noua ei noră iar Saniye când a auzit a leșinat. În timp ce ceilalți se ocupau de Saniye, Murat și Nazar se țineau strâns de mână. Când s-a trezit Saniye a încercat să îi despartă dar ei nu se lăsau de mână. Până la urmă Saniye a luat pușca și a tras un foc în aer și așa a reușit să îi despartă. Dimineața, Saniye a mers la Cemil și i-a spus că ea nu va fi niciodată de acord ca fiul ei să se căsătorească cu Nazar. Cemil nu știa ce s-a întâmplat înainte cu o seară și i-a reproșat lui Nazar că nu s-a ținut de promisiune.

Tahir l-a sunat pe Fikret și i-a zis că are ceva bănuieli că Nefes și Yigit sunt aproape și după ce îi va lua va avea nevoie de ajutorul lui pentru a putea fugi. Fikret i-a zis să îi aducă la el dacă îi găsește apoi va aranja o casă pentru ei sau o cameră la un hotel. Vedat a auzit discuția lor și a crezut că Fikret îi aduce pentru el.
Nefes a mers dimineața la restaurant iar șeful ei i-a zis fără să audă Yigit că soțul ei a căutat-o înainte cu o zi și ar fi bine ca ea să își ia fiul și să plece departe. Yigit era afară iar Tahir stătea ascuns după o clădire și l-a văzut. Nefes și cu Yigit au plecat iar Tahir i-a urmărit și i-a luat în mașină.

Tahir l-a sunat pe Fikret și i-a zis că i-a găsit iar Fikret i-a spus adresa unde să meargă la o casă pe care a inchiriat-o pentru ei. Tahir a mers acolo cu Nefes și cu Yigit.
Vedat aflase adresa și a plecat după ei fără ca Fikret să știe.
Nefes i-a povestit lui Tahir că înainte cu o seară, Ali a găsit-o și a rugat-o să îl convingă să se predea fiindcă chiar dacă va fugi în altă țară va fi tot un fugar și i-a dat un telefon cu un program de urmărire iar acum Ali știe unde este.
Tahir a întrebat-o de ce a făcut lucrul acesta iar ea și-a cerut iertare de la el și i-a zis că a făcut asta fiindcă îl iubește foarte mult și fiindcă este spre binele lui.
Ali a mers cu câțiva colegi să îl aresteze pe Tahir.
Vedat a ajuns și el și nu înțelegea ce se întâmplă. Yigit se juca singur în fața casei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.