Bizim icin șampiyon (prezentare film)

1,586

Bizim icin șampiyon este un film biografic care spune povestea marii iubiri dintre Halis Karataș și Begüm Atman, care s-au cunoscut datorită legendarului cal de curse Bold Pilot.
Aventura lui Halis Karataș, care a ajuns la Istanbul pentru a fi un bun jocheu, începe cu întâlnirea cu Bold Pilot. Dar ceea ce îl așteaptă la sfârșitul acestei călătorii este cu mult peste așteptarea lui Halis: amândoi au devenit legende. Ei pornesc la drum pentru persoana pe care o iubesc: Begüm; dar se petrece ceva neașteptat: amândoi devin o speranță pentru o mulțime de oameni.
Mijlocul anilor ’90. Ani în care Turcia este copleșită de instabilitate politică, inflație și disperare. În acei ani în care speranțele erau aproape epuizate, oamenii erau strâns legați de acest cal și jocheu, care au reușit să câștige toate cursele la care au participat.
Bizim icin șampiyon este o poveste despre iubire, speranță și solidaritate în ciuda tuturor obstacolelor. O poveste emoționantă despre oameni obișnuiți care nu renunță să lupte pentru o viață mai bună.

Gen: biografic, dramă, romantic
Regizor: Ahmet Katıksız
Producători: Kerem Çatay, Pelin Diştaş, Fatih Aksoy
Scenariu: Ahmet Katıksız, Serkan Yörük
Data lansării : decembrie, 2018

Distribuție
Ekin Koç (Halis Karataș)
Farah Zeynep Abdullah (Begüm Atman)
Fikret Kuşkan
Sibel Taşcıoğlu
Ali Seçkiner Alıcı
Serkan Ercan
Erdem Akakçe
Sekvan Serinkaya

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.