Boran Kuzum si Miray Daner vor fi parteneri intr-un nou serial

1,535

Miray Daner și Boran Kuzum, unul dintre cele mai frumoase și memorabile cupluri de pe micul ecran cu personajele Hilal și Leon interpretate în serialul “Patria mea esti tu”, vor avea roluri principale alături de actorul Nejat İșler în serialul Saygi (Respect).

Cuplul Hilal&Leon a fost foarte îndrăgit de public iar tinerii actori au primit și aprecieri din partea criticilor de film și au fost nominalizați la categoria “Cel mai bun cuplu” în cadrul unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din Turcia.
Cuplul Hilal&Leon a fost de asemenea câștigătorul unei competiții internaționale organizate de postul american de televiziune E! Entertainment în anul 2018. Câștigătorul s-a ales prin vot și a întrecut cu ușurință cele 63 de cupluri participante. De menționat faptul că a fost primul și singurul cuplu dintr-un serial turcesc care a participat la această competiție.

Serialul “Saygi” este o adaptare după “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” – unul dintre cele mai reușite seriale din genul drama-polițist din istoria televiziunii turcești. “Saygi” va avea doar 8 episoade și va fi difuzat pe platforma digitală Blu TV. Scenaristul proiectului este Ercan Mehmet Erdem, care a scris și seria originală.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.