Ma numesc Zuleyha – Episodul 6 (rezumat)

5,532

Au trecut câteva luni de la știrea morții lui Yilmaz. Zuleyha a decis să trăiască pentru copilul ei și se străduiește să își ascundă durerea și să arate că este fericită. Demir îi acordă o atenție deosebită și așteaptă cu nerăbdare nașterea bebelușului.
‌Hunkar se simte dată la o parte și este deranjată de faptul că Demir nu o mai implică în afacerile familiei.
‌Demir și prietenul său Cengaver au devenit parteneri de afaceri. Vor să înființeze o fabrică cu produse lactate. Hunkar nu a văzut cu ochi buni această decizie a fiului său.

‌După incendiu Yilmaz a fost dus la spital și după câteva luni de tratament s-a refăcut apoi a fost dus la închisoare. Demir a fost anunțat că Yilmaz a supraviețuit și a plătit un asasin ca sa-l omoare în închisoare.
‌Între timp este închis un șef al mafiei (Ali) și este dus în aceeași celulă cu Yilmaz. El le dă bani și mâncare tuturor colegilor dar Yilmaz îi spune că nu este un cerșetor și refuză tot ce îi oferă.
‌Omul lui Demir îl prinde pe Yilmaz când era singur și încearcă să îl omoare dar Ali îl salvează. După această întâmplare cei doi devin cei mai buni prieteni.

‌Yilmaz este foarte emoționat fiindcă a fost dată o amnistie de la guvern și speră ca și el să fie eliberat.
Când află, Demir se panichează fiindcă se așteaptă ca Yilmaz să meargă la fermă pentru a o căuta pe Zuleyha. Își înarmează muncitorii, îi pune de gardă în jurul fermei și le cere să fie atenți la străini apoi se îndreaptă spre Istanbul pentru a împiedica eliberarea lui Yilmaz.
Ali îl sfătuiește pe Yilmaz să lase furia deoparte pentru că dacă vrea să se răzbune va trebui să aibă răbdare și să-și planifice atacul.

Yilmaz este eliberat. Își îmbrățișează prietenul iar acesta îl întreabă unde va merge iar el îi spune că merge la Adana pentru a se răzbuna.
‌În același timp Demir ajunge la biroul directorului și îi cere să împiedice eliberarea lui Yilmaz dar a ajuns prea târziu fiindcă Yilmaz tocmai plecase. Și-a angajat din nou oameni și i-a pus să îl caute la gară și în toate stațiile de autobuz dar degeaba fiindcă Yilmaz a reușit să plece cu un camion pe un drum de țară.
‌Demir a rămas în Istanbul și urma să se întoarcă acasă a doua zi.
‌Zuleyha cade pe scări și încep durerile nașterii. Doctorul Sebahattin este plecat și Hunkar este nevoită să cheme o moașă.
‌Copilul se naște și tocmai atunci Yilmaz ajunge la fermă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.