Gulperi – episodul 22 (rezumat)

5,132

Gulperi și Kadir s-au căsătorit. Imediat după aceea Kadir a aflat ce s-a întâmplat cu Şeyma și a mers la spital. Artemis era îngrijorată că Şeyma nu e în siguranță până când îl vor prinde pe cel care a atacat-o și la insistențele ei Kadir a dus-o acasă la el. Kadir credea că Şeyma are un dușman legat de serviciu dar de fapt Şeyma plănuise atacul când a aflat că el se căsătorește cu Gulperi.

Hasan a aflat de la Seyit că Eyup i-a stricat mașina lui Kadir. S-a confruntat cu el iar Eyup a recunoscut și i-a spus că va ucide pe oricine îi stă în cale. Hasan i-a spus că îl va denunța iar Eyup l-a bătut și l-ar fi ucis dacă Fatma și Kader nu îl scoteau din mâinile lui.
Hasan l-a denunțat pe Eyup apoi s-a întors la spital și a aflat că Seyit a murit. Și el și Gokhan au fost devastați. Gokhan s-a hotărât să îl găsească pe cel care l-a ucis și să îl pedepsească iar Hasan i-a promis că îl va ajuta.

Eyup voia să fugă din țară fiindcă poliția era pe urmele lui și a mers să îi ia pe Gulperi, pe Can și pe Bedryie. Gulperi nu a vrut să plece cu el iar Eyup a amenințat-o cu un pistol. Can l-a sunat pe Kadir și el a mers să-i ajute și a chemat poliția. Eyup a vrut să îl împuște pe Kadir dar a ajuns poliția la timp, l-au împușcat în umăr și l-au arestat.

Eyup a fost dus la spital iar Hasan a mers să îl întrebe dacă el l-a lovit pe Seyit. Eyup i-a spus că a fost un accident și i-a povestit cum s-a întâmplat. Hasan nu a putut să îi spună lui Gokhan fiindcă nu voia să piardă prietenia lui și nici să îl ucidă pe Eyup.

După toate câte s-au întâmplat, Gulperi și Kadir nu au putut să le spună copiiilor că s-au căsătorit. Când în sfârșit și-au făcut curaj și au gasit un moment potrivit, Hasan și Artemis le-au spus că se iubesc.

După înmormântarea lui Seyit, un copil i-a arătat lui Gokhan fotografia lui Eyup și i-a spus că el l-a lovit pe Seyit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.